1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

KRŠKO
Rina Baršek
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040  635 871

Moj pogled na življenje se je začel spreminjati z obiskom pri Meti M. Takratna sodelavka me je za prvi obisk celo sama naročila. Ker nisem bila nad tem ravno navdušena, sem bila zelo vesela nenapovedanega močnega naliva - tako sem lahko z razlogom odpovedala obisk. Me je pa zato ponoči obiskala v sanjah in mi povedala takšne stvari, da sem se zbudila vsa pretresena. Ravno zaradi teh sanj sem jo takoj naslednji dan poklicala in dogovorili sva se za srečanje....

Na mojo srečo in začudenje mi na začetku ni govorila o tem, kaj me čaka v življenju, ampak mi je po hitrem pogledu v mojo dlan začela odpirati vrata v duhovnost, paranormalno, jasnovidnost in druge stvari povezane s tem.

Na koncu najinega srečanja pa mi je le napovedala, da me v kratkem čaka srečanje in resna zveza z moškim, ki mi bo stal ob strani, ne bo pa mi nosil rožic! Povedala je, da bo najin odnos s tem odprl pot v čisto nove smeri  dojemanja in da bo v najino življenje vnesel odpiranje talentov in sposobnosti, o katerih nisem vedela nič.

Povedala mi je še, da moje življenjsko poslanstvo ni poklic, ki sem ga takrat z veseljem opravljala, in tudi ne poklic, za katerega sem se šolala ... Kako prav je imela o vsem ..., tudi o rožicah.

Preden se spoznala Bona, sem imela jasnovidne sanje v treh deli. V prvih je bil nekdo z istim imenom, v drugih nekdo z istim priimkom, kot ga je nosil Bono pred najino spremembo imen. V tretjih pa je bila moja takratna dobra prijateljica, ki mi je podarila lep, izrezljan bakreni zvonček za srečo.

Po teh sanjah sem šla za nekaj dni na Roglo s sošolko iz gimnazije. V tistih dneh, ko sva bili skupaj, mi je veliko govorila o enem svojem prijatelju, ki je vegetarijanec, triatlonec, pa še astrologijo obvlada ... V treh dneh sem se dobro naposlušala o kvalitetah njenega prijatelja. Ko pa sem ji dala svoje rojstne podatke in naročila, naj mu jih posreduje z naročilom, je bilo pa konec pogovora o njem (kot da bi mi z nekim višjim namenom trkala na vrata). Nato sem cel mesec "čakala" na astrološko analizo. In jo končno dočakala. S tem pa tudi njegovo takratno ime.


In tako se je začelo ...

1rina predstavitev 2Pri odkrivanju in proučevanju numerologije sva odkrila osnovne vzorce najinih družin. Na osnovi tega sva se po hitrem postopku odločila za spremembo imena.
Kljub spremembi oziroma ravno zaradi tega sva bila "prisiljena" začeti delati na sebi. Kar je podprl tudi najin sin Severin, ki je prispel na ta svet s tako silovitostjo, budnostjo in zavestjo, da o čem takem še nisem slišala, kaj šele videla. Njegov prvi pogled je bil namenjen meni, in to s takšno ostrino in globino ter neskončno ljubeznijo ... Vedela sem, da moje stare osebnosti ni več - mislim, da so se mi nekatera prepričanja - predvsem tista v zvezi z nebogljenim otrokom - porušila. Kmalu po njegovem rojstvu sem "videla" njegovega vodnika v energijski obliki. Vse to je pripeljalo k temu, da sem se še bolj podala v raziskovanje duhovnega in pa tudi v nabiranje energije in moči - ki sem ju potrebovala, da sem lahko sinu dala, kar je potreboval, oziroma se naučila začutiti, kaj potrebuje in kaj želi. S tem so se krepile tudi moja intuicija ..., brezpogojna ljubezen in disciplina.  Vem, da mi je uspelo, saj smo dobri prijatelji in učitelji drug drugemu.

Z Bonom pa sva raziskovala in premikala meje ...

Najina prva izkušnja je bila, ko me je s pomočjo hipnoze spravil v središče vesolja (tega ni načrtoval), kjer sem se srečala z glavnimi mojstri, ki so mi na kratko pojasnili, kakšna je naša moč in da nosimo veliko nalogo ter da se kmalu vidimo, ker sva oziroma smo povezani z njimi. Tega še dolgo nisem razumela. Šele po res peklenskih preizkušnjah sedaj spoznavam svojo moč in kdo v resnici sem.

1rina predstavitev 3V tem obdobju sem tudi  temeljito spremenila prehrano - zaradi vseh procesov je bilo to nujno potrebno. Vse kar je bilo belega in zapakiranega z “E-ji”, sem odstranila iz shrambe in iskala čiste nadomestke. Tako je nastala knjižica z recepti za zdravo prehrano "Njamsa".

Od začetka sodelujem z Blavatsko, Koot Hoomijem - mojstrom zavesti in rumene energije, Maitreyo, Sanando, v bistvu pa je bil prvi, ki se mi je oglašal, Hillarion.

Moja “specialnost” je sposobnost videnja in videnja z najvišjimi nivoji. Moja moč je sočutje in velika potrpežljivost, moja pomanjkljivost pa zavračanje teme, kar Bono včasih težko prebavlja ..., na srečo se popravlja in napreduje. Čutenja in videnja te vrste so lahko zelo boleča, predvsem, če vzamem osebno ..., pa tudi jaz napredujem.

  V vseh teh letih sem se dobro naučila prepoznavati ljudi in njihovo energijo, tako da s tistimi, ki se odprejo resnici, lahko uspešno sodelujem.

1rina predstavitev 4Pri spoznavanju in ozaveščanju si veliko pomagam s sanjanjem. Svoje sanjanje bi lahko razdelila na tri dele. Ene sanje so zavestne, druge jasnovidne in tretje nerazumljive ..., aha, in še četrte, ki se jih ne spomnim ... Nad prvima dvema vrstama sanj sem zelo navdušena, saj mi odpirajo vrata v samospoznavanje in pripravo na dogodke, ki me čakajo za prvim ovinkom. Glede sanj bi rekla še tole: jasnovidne so mi bile dane, za zavestne pa je bilo vloženega kar nekaj dela in namere. Je pa res, da te sanje, kadar sem v procesih, v celoti odstopijo svoje mesto jasnovidnim in zmedenim sanjam, ki so namenjene čiščenju uma.

Z namero, ki je vtkana v tehnike, sem prišla do kar nekaj spominov, uvidov in spoznanj o sami sebi ... Toda sedaj sem tukaj in zdaj, z vso prtljago preteklosti, ki jo z močjo namere ozaveščam in čistim z namero svobode.

Kaj delam sedaj? Bo-Ri-Se v sodelovanju pripravlja in vodi delavnice. Moja naloga so predvsem individualni pogovori, poseben pristop skozi pogovor, ker v takšnem stanju lahko bolj natančno vidim in čutim, kaj se dogaja in kaj lahko dam. Moja namera je resnica in tako tudi živim. Predajam srčno energijo vsem, ki so jo pripravljeni sprejeti.

Uživam pri poslikavi unikatnih majic - vsaka majica je nekaj posebnega in narejena izključno za določeno osebo. Barve in linije so izbrane s posebno namero, ki s posameznikom sodeluje pri premagovanju in razreševanju določenega vzorca.
Prav tako uživam v naravi in pohodih, kdaj pa kdaj tudi fotografiram in naredim posebno kreacijo. Pa še kaj bi se našlo ...

Jaz sem izvorni "jin" in sodelujem z izvornim "jangom" in vsemi vami  pri naši skupni MG-nalogi.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.