KRŠKO
Rina Baršek
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040  635 871

Moj pogled na življenje se je začel spreminjati z obiskom pri Meti M. Takratna sodelavka me je za prvi obisk celo sama naročila. Ker nisem bila nad tem ravno navdušena, sem bila zelo vesela nenapovedanega močnega naliva - tako sem lahko z razlogom odpovedala obisk. Me je pa zato ponoči obiskala v sanjah in mi povedala takšne stvari, da sem se zbudila vsa pretresena. Ravno zaradi teh sanj sem jo takoj naslednji dan poklicala in dogovorili sva se za srečanje.

Na mojo srečo in začudenje mi na začetku ni govorila o tem, kaj me čaka v življenju, ampak mi je po hitrem pogledu v mojo dlan začela odpirati vrata v duhovnost, paranormalno, jasnovidnost in druge stvari povezane s tem.

Povedala mi je še, da moje življenjsko poslanstvo ni poklic, ki sem ga takrat z veseljem opravljala, in tudi ne poklic, za katerega sem se šolala.

Kmalu sem začela preučevati tudi numerologijo, pri čemer sem odkrila osnovne vzorce svoje družine. Na osnovi tega sem se po hitrem postopku odločila za spremembo imena.
Kljub spremembi oziroma ravno zaradi tega sem bila "prisiljena" začeti delati na sebi. Kar je podprl tudi sin Severin, ki je prispel na ta svet s tako silovitostjo, budnostjo in zavestjo, da o čem takem še nisem slišala, kaj šele videla. Njegov prvi pogled je bil namenjen meni in to s takšno ostrino in globino ter neskončno ljubeznijo. Vedela sem, da moje stare osebnosti ni več - mislim, da so se mi nekatera prepričanja - predvsem tista v zvezi z nebogljenim otrokom - porušila. Kmalu po njegovem rojstvu sem "videla" njegovega vodnika v energijski obliki. Vse to je pripeljalo k temu, da sem se še bolj podala v raziskovanje duhovnega in pa tudi v nabiranje energije in moči, ki sem ju potrebovala, da sem lahko sinu dala, kar je potreboval, oziroma se naučila začutiti, kaj potrebuje in kaj želi. S tem so se krepile tudi moja intuicija, brezpogojna ljubezen in disciplina. 

Raziskovala sem naprej in premikala meje ...

Moja prva izkušnja je bila, ko sem se s pomočjo hipnoze srečala z glavnimi mojstri modrosti, ki so mi na kratko pojasnili, kakšna je naša moč in da nosimo veliko nalogo ter da se kmalu vidimo, ker smo povezani z njimi. Tega še dolgo nisem razumela. Šele po res peklenskih preizkušnjah sedaj spoznavam svojo moč in kdo v resnici sem.

1rina predstavitev 3V tem obdobju sem tudi  temeljito spremenila prehrano - zaradi vseh procesov je bilo to nujno potrebno. Vse, kar je bilo belega in zapakiranega z “E-ji”, sem odstranila iz shrambe in iskala čiste nadomestke. Tako je nastala knjižica z recepti za zdravo prehrano "Njamsa".

Moja “specialnost” je sposobnost videnja in videnja z najvišjimi nivoji. Moja moč je sočutje in velika potrpežljivost.

V vseh teh letih sem se dobro naučila prepoznavati ljudi in njihovo energijo, tako da s tistimi, ki se odprejo resnici, lahko uspešno sodelujem.

1rina predstavitev 4Pri spoznavanju in ozaveščanju si veliko pomagam s sanjanjem. Svoje sanjanje bi lahko razdelila na tri dele. Ene sanje so zavestne, druge jasnovidne in tretje nerazumljive. Aha, in še četrte, ki se jih ne spomnim. Nad prvima dvema vrstama sanj sem zelo navdušena, saj mi odpirajo vrata v samospoznavanje in pripravo na dogodke, ki me čakajo za prvim ovinkom. Glede sanj bi rekla še tole: jasnovidne so mi bile dane, za zavestne pa je bilo vloženega kar nekaj dela in namere. Je pa res, da te sanje, kadar sem v procesih, v celoti odstopijo svoje mesto jasnovidnim in zmedenim sanjam, ki so namenjene čiščenju uma.

Z namero, ki je vtkana v tehnike, sem prišla do kar nekaj spominov, uvidov in spoznanj o sami sebi. Toda sedaj sem tukaj in zdaj, z vso prtljago preteklosti, ki jo z močjo namere ozaveščam in čistim z namero svobode.

Kaj delam sedaj? Pripravljam in vodim delavnice. Moja naloga je predvsem povezovanje in usklajevanje različnih energij, ki jih kot posamezniki v določenem trenutku odsevamo.  Z namenom potrpežljivega iskanja rešitev, možnosti svobodnega izražanja in odpiranju energiji Resnice. Moja namera je Resnica in tako tudi živim. Predajam srčno energijo vsem, ki so jo pripravljeni sprejeti.

Uživam pri poslikavi unikatnih majic - vsaka majica je nekaj posebnega in narejena izključno za določeno osebo. Barve in linije so izbrane s posebno namero, ki s posameznikom sodeluje pri premagovanju in razreševanju določenega vzorca.
Prav tako uživam v naravi in pohodih, kdaj pa kdaj tudi fotografiram in naredim posebno kreacijo. Pa še kaj bi se našlo...

Sodelujem z vsemi vami  pri naši skupni MG-nalogi.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.