2Severin predstavitev 1LJUBLJANA
Severin Baršek
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Ljudje me poznajo pod imenom Severin oziroma Dinda, kakor sem se sam poimenoval takoj, ko sem spregovoril. Pri delavnicah sem aktiven  že celo življenje, fizično pa od svojega 14. leta. Na delavnicah pogosto vodim ogrevanja, v katerem delamo od preprostih, zabavnih pa tudi do zelo zahtevnih vaj. V vsakem treningu (ogrevanju) poskušam pokazati nekaj novih vaj oziroma tehnik, da ljudem ni dolgčas. Hodim na fakulteto za šport, smer kineziologija. Ta študij sem si zbral, ker me samo gibanje in trening precej zanimata, pa tudi ker se mi je vse drugo zdelo dosti brezveze. Ukvarjam pa se s fitnesom, treningi za moč in gibljivost, rekreativno s košarko in gimnastiko, znam pa tudi dosti drugih športov. Moj cilj ni, da sem najboljši v eni stvari, temveč da sem dober v vseh.

V2Severin predstavitev 2 osnovni šoli sem se učil igranja na violino, igral sem tudi v simfoničnem orkestru, kasneje pa sem se naučil še električno kitaro, bas kitaro, bobne, orglice, trudim se še z dudami. V šoli sem bil zmeraj priden in odličnjak; najbolj sem ponosen na to, da v celi osnovni in srednji šoli skupaj nisem dobil niti ene enke. Sem tudi velik filmofil - skoraj ni filma, ki ga nisem gledal, če pa že je, sem sigurno že vsaj slišal kaj o njem. Zaenkrat ne poznam nikogar, ki je videl več filmov kot jaz, bi pa rad. Najrajši imam znanstveno fantastiko, akcije in drame. Izmed glasbe imam najrajši rock, poslušam pa vse od klasike do techna. Sem zelo direkten človek, pri meni ni »levo desno«, ampak samo naravnost. Kar mislim, povem.

Dobro zaznavam ljudi, samo po videzu in par spregovorjenih besedah lahko zelo natančno opišem človeka. Do sedaj se še nisem zmotil. Sem vztrajen, česar se bom lotil, bom tudi končal, pa čeprav bom za to rabil 5, 10 let ali pa celo življenje. Če naletim na neuspeh oziroma »težke trenutke v življenju«, se najprej zelo razjezim, potem grem meditirat, nato pa najdem rešitev in uspem. Nedelja je moj najljubši dan v tednu, saj zmeraj komaj čakam delavnice. Tam čutim neko posebno energijo, takšno, kakršno ne čutim nikjer drugje.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.