1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

5Dario predstavitev 1LJUBLJANA
Dario Sever
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 669 824

Na pot svoje zavestne osebne in duhovne rasti sem stopil pred dobrim desetletjem po tem, ko me je samodestruktiven način življenja pripeljal do energijske izčrpanosti in posledično odsotnosti pravega smisla mojega življenja. Bil sem soočen z dejstvom, da moram nekaj nujno in korenito spremeniti, čeprav takrat nisem imel pojma, kaj točno in kako to storiti. Začel sem iskati in preizkušati načine kako si pomagati z raznimi oblikami samopomoči. V stik sem prišel z gradivom s področja osebne in duhovne rasti ter pričel v praksi preizkušati energijske samozdravile tehnike. Kmalu sem opazil pozitivne spremembe v svojem počutju. Ne dolgo za tem, ko sem nekega poletnega popoldneva meditiral v gozdu, me je močno presenetila posebna izkušnja, ki je bila takrat zame iniciacija. Takrat tega še nisem vedel. Doživel sem stik s svojo višjo zavestjo ter se spomnil samega sebe, smisla in razloga, po kaj sem prišel na Zemljo. Jasno mi je postalo, da je zame v tem življenju smiselna samo ena pot. In to je osebna in duhovna rast skozi delo na sebi ter učenjem umetnosti življenja. Vse ostalo je izguba časa in zamujanje priložnosti.

Kmalu za tem sem prišel v stik s skupino, ki se danes imenuje Magičnost gibanja. Tukaj sem se naučil številnih učinkovitih energijskih tehnik in s tem se je začelo tudi resno delo na sebi. Postopoma sem začel prihajati do globljih spoznanj, kdo sem in kaj nisem ter ozaveščal vzroke, zakaj je moje življenje takšno kakršno je. Zakaj sem doživljal in še doživljam določene življenjske izkušnje. Z ozaveščanjem preteklih izkušenj sem prišel do odpušanja sebi in drugim ter se tako začel odvezovati in osvobajati od svojih samodestruktivnih navad v odnosih, od negativnih vzorcev, občutkov ter misli. Posledično so se v življenju začele dogajati tudi pozitivne spremembe na različnih področjih. Z rednim izvajanjem tehnik ter zavestno uporabo znanja se mi je odprla praktična možnost, da se postopoma soočim z vsemi svojimi šibkimi točkami in tako presežem vse svoje omejitve.

Kljub številnim neuspehom, ki sem jih doživel v preteklosti, me žene naprej zavest o namenu mojega bivanja tukaj. Energijo za svoj napredek črpam iz svojega vira. Z vsako ozaveščeno in predelano izkušnjo iz preteklosti povezava z virom postaja vedno močnejša.

Hvaležen sem za številne prijatelje, vodnike, ki me vodijo na moji poti, od katerih je nepogrešljiva tudi moja povezava z lastnim višjim jazom, ki mi daje informacije in me vodi pri delu na sebi, kot tudi pri delu s tistimi, ki prihajajo na  naše delavnice. Prav tako me višji jaz spodbudi, da aktiviram svojo voljo takrat, ko je to najtežje in najbolj potrebno, da lahko vstanem iz ruševin razbitih iluzij in grem lahko naprej. Iti naprej, boriti se za sebe, za svojo svobodo, ki pomeni živeti obilje na vseh nivojih življenja v kreativnem ustvarjanju in medsebojnem sodelovanju. To je moja bojevniška odločitev!


Sem aktiven član skupine Magičnost gibanja ter učitelj energijskih veščin kot so: magične kretnje, kung fu tehnike, tai chi, izrazni ples ter razne druge vizualizacijske in dihalne meditativne tehnike. Vsporedno s poučevanjem tehnik podajam tudi vso pridobljeno znanje, ki je z njimi povezano. Znanje pridobljeno s prakso sem skozi leta dela na sebi osvojil v tesnem sodelovanju s člani skupine Magičnost gibanja. Skupaj z njimi vodim po Ljubljanski regiji, skupinske vadbe, predstavitve, individualne terapije in delavnice "Izrazni Ples - gibanje prisotnosti"

Globlje sem povezan z glasbo na več načinov. Eno področje zajema ustvarjanje glasbe, drugo pa telesno izražanje ob njenih ritmih. Izrazni ples je način na katerega se najlažje pristno izrazim. Gibanje v različnih glasbenih sferah mi služi kot orodje za delo z energijo na različnih ravneh tega kar sem.

V skupini sodelujem tudi pri raznih drugih projektih, ki so usmerjeni k širjenju starodavnega znanja in dvigu zavesti ljudi ter so namenjeni tudi temu, kako ljudem še bolj približati uporabo samozdravilnih tehnik, ki so nam na voljo. Sodelujem pri oblikovanju in promoviranju video DVD-jev z energijskimi tehnikami, DVD-jih z vodenimi meditacijami ter raznimi meditacijami na spletnih straneh. Sodelujem tudi pri samem snemanju tehnik.

5Dario predstavitev 4Pri skupnih projektih skupine sem odgovoren za področje audio produkcije, kar zajema snemanje in oblikovanja zvoka, aranžiranja glasbenih posnetkov ter ustvarjanje glasbenih podlag, ki so prisotni na audio in video DVD-jih ter youtubu. Čut za pravo zvočno atmosfero mi pomaga, da lahko ustvarim glasbo, ki ustvari dobre pogoje za realizacijo namere posamezne meditacije.

Pot mojega glasbenega ustvarjanja pa se je odprla čisto »slučajno«, ko sem nekega dne začel s programsko opremo ustvarjati glasbo. V trenutku me je močno pritegnil svet zvokov, zvočnih efektov ter neomejene možnosti kreativnega ustvarjanja glasbe.

Moja vizija je opraviti prehod na višjo raven bivanja skupaj z Zemljo ter predaja svojega pridobljenega znanja naprej tistim, ki so ga pripravljeni sprejeti. Vsak posameznik aktivno sodeluje pri tej spremembi, če se tega zaveda ali ne. In na vsakem od nas, ki se tega zavedamo je odgovornost, da aktivno delujemo iz srca v smeri napredka. In samo s svojim zgledom, energijo, lahko resnično pomagamo tudi vsem ostalim.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.