1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

7Natalija predstavitev 1LJUBLJANA
Karmen Merlov
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 304 569

Leta 2001 sem začela hoditi na individualne delavnice k Bonu Baršku in brati knjige Carlosa Castanede. Na individualnih terapijah sem vztrajala dve leti, potem pa sta me raziskovalna žilica in samopomembnost odnesli na pot nabiranja znanja po različnih delavnicah. Hodila sem na tedenske meditativne »odmike« v tišini, opravila več tečajev zdravljenja, obiskovala različne delavnice meditacij in kanaliziranja, plesala na 5 ritmov, doživljala katarzo s hojo po žerjavici in se sproščala na gong terapijah. To je bilo obdobje duhovnosti, ki pa ga je v vsakodnevnem življenju spremljal kup znamenj, da beganje od ene do druge delavnice ni prava rešitev. Tako sem 2010 začela obiskovati nedeljske delavnice ter poglobila razumevanje in védenje o lastnih notranjih procesih. Začela sem se zavedati ponotranjenih nezavednih vzorcev, ki sem jih projicirala preko zunanjih pritiskov družbenih norm in pričakovanj, kaj je treba doseči in obkljukati v določenem življenjskem obdobju. V meni pa je drobcen glasek šepetal, da delanje kljukic ni smisel življenja.

 

4Ajsa predstavitev 10Kljub temu je skozi življenjske izkušnje in spoznanja mimogrede nastalo še nekaj kljukic: 2012 je vzklila knjiga Gajba krompirja – utrinki s poti osebne rasti. V njej sem opisala osnovne ideje dela na sebi ter dodala izbor uporabnih energijskih tehnik. Leta 2013 sem uredila knjigo in zvočni DVD 13 kreativnih meditacijskih tehnik za vsak dan, kjer so zbrane različne meditacije (sproščanje napetosti, zbiranje energije, sprejemanje sebe, odpuščanje, hvaležnost …), za knjigo Z namero do zavesti, srčnosti in svobode pa sem napisala prispevek z naslovom Doživljanje onkraj običajnega.

7Natalija predstavitev 3

 

Ker me razumevanje človekovega notranjega delovanja zanima tudi iz raziskovalnega vidika, je leta 2016 nastalo znanstveno delo z naslovom Od revolucije do notranje tišine. Proces osvobajanja posameznika od družbenih iluzij in lastnih notranjih omejitev.

 

Za zaključene skupine prek zavoda Magičnost ustvarjanja izvajam delavnice o neverbalni komunikaciji, javnem nastopanju, odnosih ter o sproščanju stresa s pomočjo energijskih tehnik. Redno sodelujem pri projektih društva (snemanje DVD-jev z energijskimi tehnikami, sodelovanje na predstavitvah in predavanjih ...), pišem prispevke za elektronsko revijo Magičnost gibanja in različne spletne portale, do 2016 pa sem objavljala članke v reviji Karma plus.

 

V Ljubljani izvajam individualne terapije in skupinske delavnice.

 

 

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.