1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6

7Natalija predstavitev 1LJUBLJANA
Karmen Merlov
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 304 569

 

Od leta 2001 se zavestno posvečam ozaveščanju nezavednih vzgibov in vzorcev ter odkrivanju potencialov, ki se skrivajo v globinah vsakega od nas. Tehnik ozaveščanja sem se učila na različnih delavnicah, individualnih terapijah, tečajih zdravljenja, meditativnih odmikih in prek drugih oblik dela na sebi. Leta 2011 sem začela svoje znanje predajati naprej na skupinskih in individualnih delavnicah.

 

7Natalija predstavitev 3Poleg tega je leta 2012 vzklila knjiga Gajba krompirja – utrinki s poti osebne rasti. V njej sem opisala osnovne ideje dela na sebi ter dodala izbor uporabnih energijskih tehnik. 2013 sem uredila knjigo in zvočni DVD 13 kreativnih meditacijskih tehnik za vsak dan, kjer so zbrane različne meditacije, za knjigo Z namero do zavesti, srčnosti in svobode (2016) pa sem napisala prispevek z naslovom Doživljanje onkraj običajnega.

Aktualnejši prispevek je energijska tehnika Združevanje energij in prebujanje ustvarjalnosti, objavljena na DVD-ju 5 Moč ustvarjanja in izražanja - tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri, ki je izšel maja 2018.

      4Ajsa predstavitev 10Pišem prispevke za elektronsko revijo Magičnost gibanja in različne spletne portale ter sodelujem pri projektih društva (snemanje DVD-jev z energijskimi tehnikami, sodelovanje na predstavitvah in predavanjih...). Ker me razumevanje človekovega notranjega delovanja zanima tudi iz raziskovalnega vidika, je leta 2016 nastalo znanstveno magistrsko delo z naslovom Od revolucije do notranje tišine. Proces osvobajanja posameznika od družbenih iluzij in lastnih notranjih omejitev.

 

 

 # # #

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.