1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

9Matej predstavitev 1BREŽICE, KRŠKO
Matej Žibert
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 822 023

Sem Matej Žibert.

»Naključje« me je 12 let nazaj pripeljalo v skupino Magičnost gibanja, ker me življenje, kot sem ga živel, ni zadovoljevalo. Nekako nisem verjel v sosledje: rojstvo, šola, družina, služba, pokoj in na koncu smrt. Želel sem si odgovorov, ki mi jih družina, sistem, cerkev niso mogli (želeli) dati. Celo življenje sem se počutil ujetega, nerazumljenega, zato sem se vsem že od ranega začel upirati. Vendar ti upori niso prinesli odgovorov in utehe. Še več, veliko stvari je ostalo nedokončanih in so visele kot Demoklejevi meči nad menoj.
Šele tukaj v skupini sem začel razumeti in spoznavati osnovne pojme in zakonitosti vesolja (energija, zakon akcije in reakcije – karma...), in to ne samo na razumski ravni. Začel sem razumeti, kdo pravzaprav sem, da moja naloga ni zadovoljevanje čutov telesa. Spoznavam, da je moje telo (da so moja telesa) en velik hranilnik spominov in energije in da različne blokade, ki jih imamo, izvirajo večinoma iz naših preteklih življenj.

Na začetku še nismo imeli človeških teles, imeli pa smo ogromno moči in zelo malo izkušenj, zato smo delali napake. Zaradi teh so se v nas vselili dvom, strah, krivda in tako smo postali lahek plen za različne temne sile, s katerimi smo sklepali - sprva nevede - kupčije. Počasi smo zgubljali srce in začeli delovati z umom. Božanski »red« sem začel vzdrževati z zakoni, silo in terorjem. Tako smo počasi postali bitja z malo zavesti o sebi, prazne lupine, energijo pa smo dali v podzavest. S tem je celo človeštvo ustvarilo temno mrežo okoli Zemlje, ki jo imenujemo tudi astral.

9Matej predstavitev 2Da bi se lahko rešili svojega pekla, so nam mojstri dali na voljo različne tehnike, s katerimi si lahko povrnemo našo zavest (energijo). Od vseh, ki so nam na voljo, so mi najbližje: či gong, kung fu in »Jaz sem« tehnike.
Ker se tudi v zunanjem svetu ukvarjam z videom in fotografijo, rade volje s svojim znanjem pomagam pri različnih projektih društva in posameznikom. Znotraj posavske skupine MG vodim tudi različne predstavitve, treninge in pohode.
Moj namen je povrniti vso karmo, ki sem si jo nabral skozi svoje potovanje učenja in širjenja svetlobe, ob enem pa delovati vsak trenutek iz srca in sprejeti vsako življenjsko izkušnjo kot izziv za nova učenja.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.