1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

10Mia predstavitev 1BREŽICE, KRŠKO
Mia Brunej
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 803 599

Ko sem bila na nižji stopnji osnovne šole, sem se pričela bežno zavedati, da obstaja življenje po smrti. Od najstniških let naprej so me tudi 'peklila' vprašanja o tem, kdo sem, kaj počnem tu, kaj je smisel življenja. Težko sem si predstavljala svojo prihodnost, nisem se našla v svetu.
Pri skoraj tridesetih letih sem po obdobju bolj ali manj intenzivnega iskanja različnih poti, po nekajletnem postavljanju duhovnosti na stran pa tudi po kar nekaj življenjskih izkušnjah naletela na Bona in Rino Baršek ter skupino Magičnost gibanja. Odprl se mi je popolnoma nov svet. V njej sem se pričela učiti meni večinoma povsem novih tehnik in redno delati na sebi ter počasi prihajati do odgovorov in spominov. 10Mia predstavitev 2Odprla sem mnogo potlačenih spominov in občutkov iz tega življenja in dobila ogromno  uvidov v različna prejšnja življenja. Najbolj boleča so tista, kjer sem zapustila prijatelje, bila prevarana, ubrala pot z zaprtim srcem, najlepša pa so tista, ki v meni budijo spomin na povezanost, zvestobo, skupno ustvarjanje, neomajno predanost, prijateljstvo, enakovrednost.
Ker se ukvarjam z videom, sem znotraj skupine skupaj z drugimi prevzela nalogo snemanja in izdelave DVD-jev z energijskimi tehnikami, pripravo nekaterih vsebin za naš Youtube kanal in podporo raznim drugim ustvarjalnim projektom. Rada napišem tudi kakšen članek in aktivno sodelujem v širjenju našega znanja na področju Posavja (predstavitvene delavnice, energijski treningi ...).  
10Mia predstavitev 3Moja največja osebna naloga je očiščenje vzorcev zlorabe vitalne energije za posedovanje, nadzor, manipulacijo, vzvišenost in posledično samodestrukcijo, kar sedaj tudi zelo občutim, in pa povrnitev delovanja v skladu sama s sabo, svojim srcem in zaupanjem vase.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.