12Leticija predstavitev 1KOPER
Leticija Fortin
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
051 306 846

Moje ime je Leticija in živim v Kopru s svojim 15-letnim sinom in sobojevnikom, kjer vodiva delavnice Magičnost gibanja.
Z delom na sebi in spoznavanjem energij sem pričela pred 18 leti, ko me je vleklo v iskanje odgovorov, saj sem se ves čas počutila nepopolno. Prva, ki mi je dala misliti, je bila družinska astrologinja, ki nam je večkrat metala tarot karte in v meni zbudila zanimanje. Kasneje sem se srečala z reikijem, kateri mi je pomagal odkriti moj energijski potencial, hodila sem tudi k vedeževalkam, zdravilcem in iskala odgovore. Par let kasneje pa me je pot »nenaključno« pripeljala do društva Magičnost gibanja, kjer se še danes učim in rastem skupaj z ostalimi člani naše skupine.

Od l. 2007 pod okriljem skupine MG predajam znanje in izkušnje preko delavnic, predavanj, tečajev in predstavitev v Obalno-kraški regiji. V skupini sodelujem pri različnih projektih, pišem članke in knjige, snemam videe in dvd-eje, organiziram tečaje, idr. Postala sem tudi soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, katero smo v novembru 2016 izdali še z devetimi soavtorji.

12Leticija predstavitev 4

V življenju sem počela že marsikaj, povečini sem delala v pospeševanju prodaje in turizmu. Ko sem dopolnila 30 let, pa sem na eni izmed večdnevnih delavnic, ki smo jih imeli takrat še na Rogli, dobila sporočilo, naj pričnem z izvajanjem delavnic. Skupaj z ostalimi člani smo pričeli s predstavitvami po vsej Sloveniji in tako tudi na Obali, kjer smo bili med prvimi s tovrstnimi delavnicami za osebno in duhovno rast. Le-te so namenjene poglobljenemu delu na sebi, ki postane kmalu način življenja. Udeleženci se na delavnicah učijo različnih tehnik za dvig, usmerjanje in prerazporejanje energije, odkrivajo skrite potenciale, se povezujejo s svojim bistvom in se energijsko osamosvajajo, ozaveščajo prejšnja življenja, zdravijo in čistijo vzorce ter blokade in odpirajo pot jasnovidnosti in jasnočutnosti. Najpomembnejši del pa je povezovanje in vzdrževanje stika s samim seboj.

Delo na sebi mi predstavlja način življenja in vidim, da je ob tem najbolj pomembno ravnotežje. Duhovni in materialni svet gresta z roko v roki, ženska in moška energija naj bi postali prijateljici, srce pa je tisto, ki ti vedno pove za pravo smer. Kolikor je lahko ozaveščanje/resnica »boleča«, je po drugi strani v njej lepota vsega sveta. Še posebej, ko narediš preboj in znova začutiš svetlobo v sebi. Ta te opremi s pogumom in voljo za naprej in za vse izzive, ki te še čakajo.

12Leticija predstavitev 2

Z ozaveščanjem in odcepljanjem od nepravih virov, sem prišla tudi do spoznanja, da na svetu ni idealov ali idolov, ampak je vsak od nas sam sebi idol. Življenjska naloga človeka je, da spozna in živi svetlobo v sebi, da je sam svoj vir energije in da je povezan s svojim višjim jazom, ki je ena in edina »avtoriteta« Jaz sem, ki sem. In čeprav je za menoj veliko let ozaveščanja, se na trenutke počutim kot, da sem šele na začetku odkrivanja vsega, saj je življenje zelo večplastno po svoji dolžini in širini.

Globalno se zavedam, da smo ljudje drug drugemu največje ogledalo in da so mi vsi odnosi v pomoč pri moji rasti. Prav tako je okolje v katerem živim, moj učni poligon, ljudje, s katerimi se srečujem in družim, pa moji učitelji. Mislim, da so človeški odnosi naš največji izziv, preko katerih sebe lahko spoznaš v res prave globine.

In kaj delam v prostem času? Najraje imam sprehode ob morju ali po gozdu, še posebej v sezoni špargljev. Doma si večkrat pogledamo tudi kakšen film ali pa se igramo družabne igre. Zelo rada tudi smučam in kolesarim, veliko berem in pišem. V zadnjih letih sem se našla tudi v igranju na odru, slikanju na platno ter risanju različnih motivov na majice. Sproščam se tudi, ko s partnerjem igrava vsak svoj inštrument- sama sem na klavirju, on pa na kitari. Vsi trije pa radi brcamo žogo ali igramo na našem igrišču košarko, ki mi je od teh športov, še najbolj všeč. :)

.

 

 

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.