1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

12Leticija predstavitev 1KOPER
Leticija Fortin
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
051 306 846

Moje ime je Leticija in živim v Kopru s svojim 13-letnim sinom in sobojevnikom, kjer vodiva delavnice Magičnost gibanja.
Z delom na sebi in spoznavanjem energij sem pričela pred 17 leti, ko me je vleklo v iskanje odgovorov, saj sem se ves čas počutila nepopolno. Najprej sem se srečala z reikijem, kateri mi je pomagal odkriti moj energijski potencial, hodila sem tudi k vedeževalkam, zdravilcem in iskala razlage v astrologiji. Par let kasneje pa me je pot »nenaključno« pripeljala do Rine in Bona, kjer se še danes učim in rastem skupaj z ostalimi sobojevniki naše skupine.
Od l. 2007 pod okriljem skupine MG predajam znanje in izkušnje preko delavnic, predavanj, tečajev in predstavitev v Obalno-kraški regiji. V skupini sodelujem pri različnih projektih, pišem članke in knjige, snemam videe in dvd-eje, organiziram tečaje, idr. Postala sem tudi soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, katero smo v novembru 2016 izdali še z 9-imi ostalimi avtorji.

12Leticija predstavitev 4

V življenju sem počela že marsikaj, povečini sem delala v trženju in turizmu. Ko sem dopolnila 30 let, pa sem dobila uvid v moje pravo poslanstvo. Kanalizirala sem sporočilo, da naj ustanovim društvo in začnem organizirati delavnice. Brez omahovanja sem se podala na to pot, le leto zatem, pa celo pustila svoje dotedanje delo in se posvetila tistemu, za kar sem v sebi močno čutila, da sem poslana. Svoje sedanje »delo« opravljam z veseljem, saj čutim, da je to edina stvar, ki znotraj mene vzpostavi mir. Na delavnicah pomagam udeležencem odkriti skrite potenciale, učim jih tehnik samozdravljenja, pomagam jim pri ozaveščanju prejšnjih življenj, s pomočjo energije zdravim in čistim vzorce ter blokade, odpiram pot jasnovidnosti in jasnočutnosti ter posredujem tako energijo kot znanje, s katerimi si posameznik razširi svojo zavest in se spozna z nevidnim svetom energije.

V letih sledenju svoji viziji pa ni vse potekalo pravljično. Ker tehnike, ki jih učim, v prvi vrsti uporabljam zase, sem se morala najprej soočiti z vsemi svojimi strahovi in nečednimi lastnostmi, ki iz ozadja neslišno delujejo in ovirajo dotok vsega lepega. Vsakič, ko se z njimi soočim, se počutim, kot bi se zopet nanovo prebudila. Misli postanejo jasne, volja postane neupogljiva in takrat vem, da bom zmogla narediti vse, česar se bom  lotila. Hlepenje po pozornosti in materialnih dobrinah te vrže s poti in zamegli pogled. Ko vse to spustim,  vidim, da me v celoti izpolnjujeta samo zavest in svetloba, ki jo širim znotraj sebe in navzven.

12Leticija predstavitev 2

In kaj prinese delo na sebi? V prvi vrsti se mi vrne moja energija, ki je izgubljena v preteklih dogodkih, spominih in dejanjih. Ko je energija zopet pri meni, jo lahko usmerim na vsa življenjska področja. Med drugim si s tehnikami okrepim voljo, hitreje osvojim nov način delovanja, izpeljem zadane namere, dvignem nivo energije, ki podpre  fizično telo in imunski sistem, kar se posledično pozna tudi na mojem zdravju. Bolj sem učinkovita in kreativna pri svojih vsakodnevnih opravilih, svoja negativna čustva pa lažje obvladujem. Ta podpora je ključna, ko pride v meni do čudnih občutkov, katere s pomočjo jasnočutnosti zaznam. Sledi priznanje le-teh in odločitev, da jih želim ozdraviti- spustiti in odpustiti.

Moja življenjska namera je, da se stoodstotno priključim na svoj lastni Vir energije in nenazadnje, da sebe popolnoma ozavestim še v tem življenju.
Pred leti sem se prvič povezala s svojim Višjim jazom, ki mu je ime Enoch, zelo rada pa delam z mojstri kot so Koot Hoomi, Jezus, Sanat Kumara in Marija. Enoch mi pravi takole: »Bori se in ne odnehaj do zadnjega diha, kajti življenje brez svetlobe ni vredno živeti!« Lahko samo potrdim, da je temu res tako.
Ob večletnem ozaveščanju sem prišla do spoznanja, da v svoje življenje pritegnem toliko, kolikor se počutim vredno. Vrednost pa je povezana s celotno zgodovino moje duše, katero raziskujem že več let. Potovanje po bojevniški poti ni nikoli dolgočasno, saj spoznavam in odkrivam energije, življenje in svet okoli sebe v popolnoma drugi luči. Ko po dolgem boju naredim preboj, se še bolj zavem, kakšno srečo imam, da imam na voljo znanje, s katerim si pomagam spremeniti svoje življenje na bolje. In takrat sem hvaležna za vse situacije, s katerimi se soočam, saj me te učijo, usmerijo in pokažejo tisto, kar moram v danem trenutku pri sebi še ozavestiti. Na tak način duhovno rastem ter se prebujam - s pomočjo izzivov in ogledal. In seveda z močno podporo vseh, s katerimi sodelujem, ustvarjam in prijateljujem.

 

In kaj delam v prostem času? Najraje imam sprehode ob Fotografija osebe Lucjan Fortin.morju ali po gozdu, ko obiščemo Gorenjsko. Doma si večkrat pogledamo tudi kakšen film ali pa se igramo družabne igre. Zelo rada tudi smučam in kolesarim, veliko berem in pišem. V zadnjih letih sem se našla tudi v igranju na odru, slikanju na platno ter risanju različnih motivov na majice. Sproščam se tudi, ko s partnerjem igrava vsak svoj inštrument- sama sem na klavirju, on pa na kitari. Vsi trije pa radi brcamo žogo ali igramo na našem igrišču košarko, ki mi je od teh športov, še najbolj všeč.
To bi bilo o meni na »kratko« vse :).

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.