13Klara predstavitev 1LJUBLJANA
Klara Dev
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 331 699

Začetki mojega bolj poglobljenega dela na sebi segajo skoraj devet let nazaj, ko sem rodila Matica. Takrat sem se zavedla, da moje rutinsko življenje v coni udobja nima pravih temeljev. Moj poznani svet se mi je začel rušiti. Dojela sem, da živim v iluziji, v svoji namišljeni pravljici srečne novopečene mamice. Pozabila pa sem nase. Nekaj je manjkalo. Manjkal je žar, manjkalo je srce, manjkala je duša. Začela sem iskati sebe in svoje poslanstvo. Začela sem skrbeti za svojo energijo. Obrnila sem nov list v svojem življenju.

Kmalu sem se odločila, da pustim redno službo in se posvetim stvarem, ki jih rada počnem, med drugim tudi delu z ljudmi, delavnicam, vadbam. 

13Klara predstavitev 2Začutila sem, da je moje poslanstvo predajati svoje znanje in izkušnje naprej, pomagati ljudem videti resnico ter tako stopati po poti proti svetlobi. Zato aktivno sodelujem s skupino Magičnost gibanja pri vodenju skupinskih in individualnih delavnic, vadb, tematskih delavnic, snemanju dvd-jev, pisanju člankov in pri drugih projektih. Pri delu mi pomagajo večletne izkušnje, spoznavanje sebe in čutenje energije. 

 
13Klara predstavitev 3Moja naloga je tudi biti mama. Po rojstvu Matica se je moje življenje močno spremenilo. Prihod otroka je že tako ali tako velika sprememba, pri meni pa se je takrat začelo spreminjati tudi vse ostalo. Zavestno sem se odločila, da se ne upiram, da se zmehčam in skušam z Maticem pluti po novi poti. Spremenila sem pogled nanj, ne gledam ga samo kot svojega otroka, ampak tudi kot učitelja (o tem sem kot soavtorica pisala v knjigi z Namero do zavesti, srčnosti in svobode v poglavju Otrok, moj učitelj), saj mi nenehno kaže in me opozarja, kaj moram spremeniti in ozavestiti pri sebi (ne pri njemu!). Rada preživljam dneve z njim, se igram in ustvarjam. Ob njem ponovno začutim otroka v sebi in se več smejim!


13Klara predstavitev 4V življenju mi veliko pomenita tudi ustvarjanje in kreativnost. V otroštvu sem plesala balet, show dance in moderne tehnike ter igrala klavir.  Veliko sem risala in ustvarjala. Več ur sem lahko opazovala svojega strica, kako slika na platno. V njegovem ateljeju sem uživala; vonj barv in zvok čopičev me je pomirjal. Spomnim se, da sem bila najbolj srečna, če mi je dovolil, da sem lahko pobarvala na njegovi sliki kakšen detajl. In ta strast se je v meni ponovno prebudila. Slikam energije, ki jih vidim v danem trenutku. 


13Klara predstavitev 6Rada pa tudi pišem: članke, bloge in knjige. Pred kratkim je izšla pravljica za otroke in odrasle z naslovom Zajček, veter in modri balon

V mojem življenju igra pomembno vlogo tudi narava in gibanje na prostem. Kadar le utegnem, se odpravim v gozd, kjer opazujem drevesa, telovadim ali naredim kakšno tehniko. 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.