1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

13Klara predstavitev 1LJUBLJANA
Klara Dev
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 331 699

Začetki mojega bolj poglobljenega dela na sebi segajo dobrih pet let nazaj, ko sem rodila Matica. Takrat sem se zavedla, da moje rutinsko življenje v coni udobja nima pravih temeljev. Moj poznani svet se mi je začel rušiti. Dojela sem, da živim v iluziji, v svoji namišljeni pravljici srečne novopečene mamice. Pozabila pa sem nase. Nekaj je manjkalo. Manjkal je žar, manjkalo je srce, manjkala je duša. Začela sem iskati sebe in svoje poslanstvo. Začela sem skrbeti za svojo energijo. Obrnila sem nov list v svojem življenju.

Kmalu sem se odločila, da pustim redno službo in se posvetim delu z ljudmi, delavnicam, zdravljenju, terapijam. Nekaj izkušenj sem imela že od prej, ker sem že učila aerobiko in pilates vrsto let. Počasi sem začela spreminjati sebe in svoje delo, začela sem učiti različne energijske in gibalno-dihalne tehnike.

13Klara predstavitev 2Začutila sem, da je moje poslanstvo predajati svoje znanje in izkušnje naprej, pomagati ljudem videti resnico ter tako stopati po poti proti svetlobi. Zato aktivno sodelujem s skupino Magičnost gibanja pri vodenju skupinskih in individualnih delavnic, tematskih delavnic, snemanju dvd-jev, pisanju člankov za spletno revijo in pri drugih projektih. Pri delu me usmerjajo moj višji jaz Eurora in mojstri (npr. don Juan Matus, nadangel Mihael in beli mojster), močno zaznavam energijo in imam vpogled v preteklost ter prejšnja življenja. Skozi vsa leta učenja in ozaveščanja sebe sem spoznala, da je moja naloga tudi usklajevanje jin (ženske) in jang (moške) energije ter tako vzpostavljanje ravnovesja in stabilnosti.

 
13Klara predstavitev 3Del moje naloge je tudi biti mama. Po rojstvu Matica se je moje življenje močno spremenilo. Prihod otroka je že tako ali tako velika sprememba, pri meni pa se je takrat začelo spreminjati tudi vse ostalo. Zavestno sem se odločila, da se ne upiram, da se zmehčam in skušam z Maticem pluti po novi poti. Spremenila sem pogled nanj, ne gledam ga samo kot svojega otroka, ampak tudi kot učitelja, saj mi nenehno kaže in me opozarja, kaj moram spremeniti in ozavestiti pri sebi (ne pri njemu!). Rada preživljam dneve z njim, se igram in ustvarjam. Ob njem ponovno začutim otroka v sebi in se več smejim!


13Klara predstavitev 4V življenju mi veliko pomenita tudi ustvarjanje in kreativnost. V otroštvu sem plesala balet in igrala klavir. Balet pa me je spremljal tudi v enem od preteklih življenj. Podoživela sem življenje balerine Ane, začutila njeno žalost in osameljenost, čeprav je bila oboževana s strani občinstva in moških. Zaradi notranje praznine, manjvrednosti in drugih občutkov ni bila srečna, četudi je našla ljubezen v plesu. Osvoboditev pričakovanj, želja, osvoboditev »človeške navlake« prinese tisto pravo svobodo, mir, ljubezen, zaupanje ... Resnica je tista, ki odpre vrata na stežaj naši sreči.

Kot majhna punčka sem lahko več ur opazovala svojega strica, kako slika na platno. V njegovem ateljeju sem uživala; vonj barv in zvok čopičev me je pomirjal. Spomnim se, da sem bila najbolj srečna, če mi je dovolil, da sem lahko pobarvala na njegovi sliki kakšen detajl. In ta strast se je v meni ponovno prebudila. Slikam energije, ki jih vidim v danem trenutku. Ko slikam, sem izpopolnjena, čutim radost in ljubezen.


13Klara predstavitev 6Rada pa tudi pišem – članke za zunanje revije ter spletne portale in pravljice za otroke. Z Maticem pa sem ponovno odkrila ustvarjanje s plastelinom.

V mojem življenju igra pomembno vlogo tudi narava in gibanje na prostem. Kadar le utegnem, se odpravim v gozd, kjer opazujem drevesa, telovadim ali naredim kakšno tehniko. Začela pa sem tudi vrtnariti in sejati različne rastline.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.