15ErikaŽ predstavitev 1LJUBLJANA
Erika Žlogar
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
041 327 775

Prestop iz teme v svetlobo
Delavnicam MG sem se pridružila kot oseba, ki je bila izgubljena v svojem egu, prepredenim s strahovi, neodločnostjo, jezo, kjer je predvsem izstopal strah, da mi bo okolica kaj naredila, če se bom postavila zase, povedala svoje iskreno mnenje, se pokazala takšna, kot sem. Ker sem si zaradi takšnega delovanja neprestano ustvarjala notranje napetosti, sta se v meni večno bojevala strah in jeza. Usmerjala sem ju predvsem na ven, sebi pa sem bila še večji kritik in obsojevalec.

15ErikaŽ predstavitev 2Na prvi delavnici sem se spoznala s tehniko rebirthing, kjer sem začutila neskončno razsežnost žalosti, ki se je v vseh teh letih nabirala v meni. Na delavnicah sem tudi podoživela mnogo prejšnjih življenj. Pri tem sem bila le malokrat na dobri in svetli strani. Kar me je presenetilo, saj sem prej vedno verjela, da sem bila kraljična, princeska in ostala dobra bitja. V času pred delavnicami MG sem prebrala veliko knjig z vsebinami, ki so mi odkrivale popolnoma novo zaznavo sveta, sestavo in delovanja. Ker je bilo to popolnoma novo mojemu razmišljanju in delovanju, sem bila dobesedno presunjena in začarana, da je kaj takšnega mogoče. Kar požirala sem jih. Ena prvih knjig je bila Prehod vračev, potovanje ženske Taishe Abelar. Še danes se živo spomnim energije, ki sem jo ob prebiranju čutila. Vse, kar je ona počela pri procesu ozaveščanja, sem si zaželela tudi jaz.

Leta kasneje sem prišla v stik s skupino, kjer so in še vedno počnemo takšne tehnike in še veliko več. Moja razsežnost zaznavanja se je razširila od konvencionalnega razmišjanja in delovanja do spominjanja in občutenja prejšnjih življenj, kot da so se zgodila danes.

15ErikaŽ predstavitev 3Smer mojega delovanja izhaja iz mene
Spoznala sem, da si lahko sama ustvarjam svojo usodo in prihodnost. Glede na to, da me že od nekdaj zanima vse, kar je v zvezi s prerokovanjem in astrologijo, sem prišla do vira v sebi, kjer lahko sama začutim smer svojega delovanja.
Ker me pri tem še vedno muči iskanje varnosti zunaj sebe, je ena izmed mojih poglavitnih nalog ta, da tako sebi kot ostalim pomagam pri tem, da se postavijo na lastne noge, so sebi edini in resnični steber varnosti ter da so v svojem delovanju prizemljeni. Na skupinskih in individualnih delavnicah, ki jih izvajam, dajem primarno pozornost predvsem prvim trem čakram, ki so steber našega energijskega sistema, naše korenine. Trdnost, jasnost, odločnost, volja, zavedanje, prizemljenost, odnos do sebe. Kombiniram jih s tehnikami, kjer se povezujemo s subtilnimi energijami okoli nas, ki nam pomagajo k še večjemu zaznavanju sebe, pri usmerjanju pozornosti v sebe in sidranju varnosti v nas. Pri tem so mi najljubši nauki Jaz sem. Tudi te sem spoznala že prej, a žal jih je nemogoče izvajati in udejanjati, če nimaš energijskega sistema že vsaj malo trdnega in čistega. S tem, namesto da bi bil tukaj in zdaj, zbežiš visoko, v višje sfere, kjer ni povezave z zemljo, ki je nujno potrebna za samorealizacijo in manifestiranje.

Moj višji jaz
15ErikaŽ predstavitev 4Pravo varnost, stabilnost, vodenje in ljubezen začutim, ko se povežem s svojim višjim jazom Kamuelom. Njegovo ime pomeni “Tistega, ki vidi Boga” ali “Tistega, ki išče Boga”. Je eden od sedmih glavnih nadangelov in je vodja skupine angelov, ki jo imenujemo Zbor moči. Njegova barva je bledo zelena. Pomaga mi pri gradnji močnejšega odnosa do sebe, pri sprejemanju in prepoznavanju ljubezni ter takrat, ko sem v konfiktnih odnosih z okolico oziroma se počutim nerazumljeno. Ker sem zelo čustvena in še vedno (pre)velikokrat razmišljam in se odzivam s čustvi, mi pomaga pri blaženju srčnih bolečin, kjer, če sem v stiku z njim, vanje ne pridejo jeza, zamere in zagrenjenost.

15ErikaŽ predstavitev 5Ker sem bila v prejšnjih življenjih bolj kot ne stalno na strani teme, je moja osebna naloga ta, da se naučim brezpogojnega zaupanja v svetlobo in v osebni napredek. Pri tem moram najprej stabilizirati in očistiti prve tri čakre, da se bom lahko na področju srca odprla zaupanju in sprejemanju. Moja danost je, da lahko dokaj precizno vidim in zaznavam energije in spomine preteklosti. Ko sem popolnoma v sebi, osredotočena, zaznavam celoten subtilni svet, kjer ležijo vsi odgovori, ki jih v tistem trenutku potrebujem.

Poleti 2013 sem doživela do sedaj najmočnejši pok in razpad zaznavanja in delovanja, ki sem ga bila vajena - ego se je razblinil na koščke. Sicer je bilo nekaj mesecev zelo, zelo napornih, kjer sem zaradi popolnega nezaupanja in krčevitega oklepanja starih vzorcev bila v kar precejšnji agoniji, sem se pa zaradi tega odprla novim energijam – ustvarjalnosti, ki je bila pred tem v velikem krču. Pričela sem s pisanjem člankov za revijo MG ter za različne spletne portale, začela sem deliti svoje ideje in predloge v sklopu različnih in mnogih projetkov v sklopu MG, kjer aktivno sodelujem. Dobila sem tudi občutek večjega zaupanja in pomena aktivnega delovanja ter odgovornosti v sklopu društva.

15ErikaŽ predstavitev 6Prosti čas namenjam športu in rekreaciji, kjer se akitvno ukvarjam s plavanjem, v sezoni vsak konec tedna obiščem kak hrib ali goro ter pretečem kak kilometer. Uživam ob gledanju dobrih filmov in nadaljevank ter ob prebiranju različne literature.

Začela sem spoštovati svoje telo in se začela aktivno ukvarjati in poglabljati v to, kaj jem in kako hrana vpliva na moje telo in um. Prav tako sem manifestirala svojo željo - imeti kos zemlje, kjer sem začela po biodinamičnih načelih gojiti zelenjavo, začimbe in zelišča, ki jih bom poleg prehrane uporabljala za pripravo različnih tinktur, mazil in čajev. In to je šele začetek, kaj vse še pride! :)

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.