16Polona predstavitev 6LJUBLJANA
Polona Božič
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
041 905 059

Moja pot se je začela, ko sem začutila, da v sebi nisem zadovoljna in da imam občutek kot da ne živim. Takšni občutki so me pripeljali do razmišljanja, da potrebujem nekaj spremeniti pri sebi in tako sem začela hoditi na delavnice k prijateljici, kjer se mi je odprl čisto nov svet. Po dveh letih sem se priključila nedeljski skupini in nadaljevala pot v spoznavanju sebe. S pomočjo različnih tehnik, ki jih delamo na delavnicah ozaveščam svetle in temne kotičke v sebi z namero, da se osvobodim vzorcev in priučenega načina delovanja, ne glede na to, da je včasih kar naporno.

V tem času sem imela tudi bližje srečanje s povečano ščitnico, kar mi je kar konkretno pretreslo življenje. Telo mi je sporočalo naj se povežem sama s seboj, prečistim agresijo do sebe in nesprejemanje svoje jin-ženske energije, ter se postavim na svoje noge. Zdaj vidim da je bilo to obdobje kot en poligon, ko sem potrebovala konkretno brco v rit, da sem se lahko še globlje spustila v občutke in se končno bolj usmerila v stvari, ki me osrečujejo in spodbujajo mojo kreativnost.

16Polona predstavitev 5Jeseni 2012 sem se odločila, da svoje znanje, spoznanja in izkušnje delim naprej. Na delavnicah, ki jih izvajam individualno ali z drugimi člani društva, učim vse tehnike, ki sem jih v vseh teh letih osvojila in verjamem vanje. Namenjene so spoznavanju sebe, lajšanju raznih življenjskih situacij in usmerjene v napredek posameznika na vseh področjih. Delavnice mi predstavljajo tudi lasten napredek, od udeležencev se veliko naučim, vidim sebe v drugi luči in s tem tudi jaz rastem.

Z velikim veseljem pečem raznorazne slaščice, saj mi peka slaščic predstavlja ustvarjanje, sproščanje, um mi neha mleti in odjemalci sladic se vedno najdejo. Peka mi je v poseben izziv tudi zato, ker sem na brezglutenski dieti, tako da ustvarjam slaščice, ki so bolj zdrave, brez glutena, pa vseeno nesramno dobre. Veliko receptov je objavljenih v naši elektronski reviji Magičnost gibanja.

16Polona predstavitev 3

Znam aktivirati tudi šivalni stroj in z njim ustvarjam različne kose oblačil: krila, trenerke, majčke, torbice in vse kar mi pade na pamet. V prihodnosti in ko se še bolj izučim, se že vidim kako poučujem šivanje in delim svoje znanje in izkušnje na vseh področjih.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.