1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

16Polona predstavitev 1LJUBLJANA
Polona Božič
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
041 905 059

Pet let je že minilo, od kar delam na sebi in stopam po poti osebnega razvoja v društvu Magičnost gibanja. Vse tehnike, ki jih izvajamo, so me popeljale do vpogleda vase, večje stabilnosti, zaupanja vase in svojega namena, to pa je pripeljati duše do sprejemanja svobode in svetlobe. Med različnimi tehnikami na delavnicah sem stopila v stik z angelom oziroma vodnikom Matejem in višjim jazom, ki se mi je predstavil kot Rakon. Sem pa tudi eden izmed varuhov duš, src in zelene svetlobe.

16Polona predstavitev 2Preden sem začela z delom na sebi, sem naredila tečaj klasične masaže. Od nekdaj mi je bilo delo s fizičnim telesom blizu, kar se je sedaj povezalo z vsemi pridobljenimi izkušnjami in ozaveščanjem. Zdravilno moč čutim ravno v rokah in namen mojih masaž je ozaveščanje blokad, ki se skrivajo v telesu in povzročajo fizične bolečine. Masaža ne poteka na klasičen način, temveč s pritiski na točke, ki blokirajo pretok energije in povzročajo bolečine. Bolečina predstavlja vzorec, ki se ga oklepamo, in s pomočjo pritiska na točke jo lažje ozavestimo, predihamo in spustimo.

Jeseni 2012 sem se odločila, da svoje znanje, spoznanja in izkušnje delim naprej. Na delavnicah, ki jih vodim skupaj z drugimi člani društva, se posvečam osnovnim tehnikam, ki predstavljajo začetek dela na sebi. Delavnice mi pomenijo lasten premik v ustvarjanju, dajanju in sprejemanju. Za posameznike, ki si želijo bolj osebnega pristopa, izvajam tudi individualne terapije.

16Polona predstavitev 3Poleg izvajanja delavnic se moja kreativnost krepi tudi s peko najrazličnejših peciv, ki energijsko ne izčrpavajo (to pomeni, da peciva vsebujejo kakovostne in zdrave sestavine) in so narejena z ljubeznijo. V zadnjem času sem kreativnost začutila tudi s slikarskim čopičem in nastala je slika, ki predstavlja moje lastno hrepenenje in kar želim vsem vam - SVOBODA.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.