1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

18Sandra predstavitev 11LJUBLJANA
Sandra Vidmar
www.equibodhi.com
v
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 470 669

GIBANJE JE VIR ENERGIJE

Rada sem v gibanju in na delavnicah Magičnost gibanja uživam, ko lahko združujem zavestno in poglobljeno gibanje z dihanjem in mirovanjem. Všeč mi je lepota, eleganca, svoboda in mehkoba giba v kombinaciji s čvrstim, vzdržljivim in predvsem gibljivim telesom. Delujem tako, da v danem trenutku poslušam sebe in sledim svoji intuiciji. Tišina narave je moj dom, zato že od majhnih nog veliko časa preživim v naravi in v družbi konj. To me podpira in spodbuja, predvsem pa notranje pomirja. Z gibalno dihalnimi tehnikami sproščam in poganjam svojo energijo in tako prihajam do vse večje mehkobe in občutka svobode v sebi. Z zavestno uporabo tehnik in energijskih veščin, ki so nam na voljo, sem se naučila delati s svojo energijo in bolje obvladovati misli in občutke. Posledica tega je bolj uravnoteženo razpoloženje in dovzetnost za lastno energijo, ki je tukaj in zdaj zato, da jo lahko vedno uporabim in usmerim za vse kar počnem v vsakdanjem življenju. 

18Sandra predstavitev 8KONJI IN NARAVA 

Konji so od nekdaj moji učitelji. So rojeni, da se gibajo, da tečejo. So del narave in jo potrebujejo, da v njej izrazijo svojo edinstveno dinamiko, eleganco in svobodo gibanja. Konj je utelešena moč, ki jo obvlada ali pa se jo nauči obvladati bolj prefinjeno s pomočjo svojega gospodarja. Učijo me predvsem to, da voditi konja in delati z njim, v prvi vrsti pomeni obvladati sebe in svojega duha, kar z drugimi besedami pomeni prevzeti odgovornost za sebe in svoja dejanja.

Delam kot energijska osteopatinja za konje in uporabljam vrsto različnih metod in tehnik kot so osteopatija, masaža, akupresura, delo na meridianih, kraniosakralno in visceralno zdravljenje, s katerimi konjem pomagam pri ponovnem vzpostavljanju ravnovesja. Na procese, ki jih v njihovem telesu sprožim z dotikom, pa se največkrat odzovejo s sproščenim žvečenjem in zehanjem. 

18Sandra predstavitev 13

UPORNIK - BOJEVNIK 

Nekoč upornica, zdaj bojevnica tega duha z veseljem prebujam še v komu drugemu. Z izkušnjami in znanji, ki sem jih pridobila na naših delavnicah, individualno delam z vsemi, ki so pripravljeni ozavestiti in opustiti določeno delovanje, ki ni v skladu z njihovo voljo. S pomočjo dotika in ostalih gibalno dihalnih tehnik pomagam pri transformaciji starih energij, blokad in prepričanj, ki povzročajo težave v tem trenutku.

Verjamem, da so bolezni posledica blokad naše kreativne ustvarjalne sile in da se v najbolj kriznih življenjskih obdobjih dogajajo najbolj junaška dejanja, saj se takrat sprošča ogromna zastala ustvarjalna moč.

Cenim starodavna znanja ljudstev, ki so živela v globokem sožitju z naravo, živalmi in povezanostjo z zdravilnimi močmi znotraj sebe. Zelo blizu so mi od nekdaj bili Indijanci in njihov način življenja ter zdravljenja. Navdihujejo pa me vsi tisti, ki izžarevajo in živijo globoko pomirjenost s seboj in svetom.

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.