1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

CELJE
Marjana Florjan
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 393 060

Moja zavestna duhovna pot se je začela, ko mi je brat pokazal nekaj dinamičnih energijskih in meditacijskih tehnik, ki so me občutno premaknile v vseh pogledih. Bila sem ravno v zaključevanju študija slovenščine, brez nekih pravih ciljev in žara do življenja, obtežena že s polno mero vzorcev, ki so se v večini primerov začenjali z ne (ne da se, ne da se mi, ne bo mi uspelo, ne znam, ne morem, nimam, strah me je …).

19MarjanaF predstavitev 1Pri tehnikah sem takoj začutila, da je to to, kar sem nezavedno iskala, in se kmalu pridružila skupini Magičnost gibanja, ki sta jo vodila Bono in Rina Baršek. Z delom na sebi sem se postopoma začela prebujati iz svojega običajnega človeškega transa, kar mi je dalo zagon za raziskovanje vsega, kar je povezano z energijami oziroma duhovnim svetom. Nenazadnje me je k temu vzpodbudilo tudi nepričakovano odkritje mojih »nadnaravnih« sposobnosti že na prvih delavnicah, da zmorem zaznavati energije, komunicirati z vodniki z višjih energijskih nivojev, se spominjati prejšnjih življenj, da sem sposobna premikati se po energijsko-časovni premici … O tem sem prej brala le v knjigah …

Na delavnicah so me sprva najbolj pritegnile magične kretnje in rekapitulacija, za katere sem ugotovila, da so mi pisane na kožo, zato sem se jih z užitkom učila, pilila gibe ter spoznavala njihovo resnično »magično« moč – dvig energije in zavesti, kar v prevodu pomeni, da sem začela razumeti vzroke in posledice svojih dejanj, ozadja svojih vzgibov, napak, vezi z ljudmi, izvor misli …

Postopoma sem spoznavala še druge energijske veščine: rebirthing, taj či in kung fu, jogo .... Z njihovo pomočjo sem se naučila obvladovati svojo lastno energijo, kako jo usmeriti v kreativnost ter z vsem pridobljenim znanjem živeti »vsakodnevno« življenje v resnici, prizemljeno in zavestno vsake misli, besede in dejanj.

19MarjanaF predstavitev 2In tako se je začela moja bojevniška pot duhovne discipline, ki je postala moj način življenja z namero in ciljem postaviti se na svoje noge ter doseči popolno svobodo.

Pri delu z ljudmi na delavnicah in terapijah se opiram na svoje notranje vodstvo, na svoj Višji jaz, v največjo pomoč pa so mi prav moje izkušnje ozaveščanja lastne preteklosti, vseh slabosti pa tudi vrlin, ter seveda različne energijske veščine, s katerimi je mogoče premikati meje. V vseh letih dela na sebi sem namreč pridobila ogromno izkušenj o najbolj temačnih energijah, ki jih kot bremena nosimo iz življenja v življenje, dokler se jih ne naučimo preobraziti v svetlobo.

19MarjanaF predstavitev 3Znotraj skupine Magičnost gibanja sodelujem pri številnih skupnih projektih, ki so usmerjeni v širjenje duhovnega znanja in prebujanje zavesti (delavnice, predstavitve, snemanje DVD-jev z energijskimi tehnikami idr.). Kot urednica sodelujem pri snovanju elektronske Revije Magičnost gibanja, svoje članke s področja osebne in duhovne rasti pa objavljam tudi v drugih revijah ter spletnih portalih.

Sicer pa rada berem različne knjige, najbolj mi že od samega začetka »sedejo« knjige Carlosa Castanede. V njih sem našla neprecenljivo znanje o tem, kako postati gospodar svoje energije in kaj pomeni bitka za svobodo, ki jo bije bojevnik luči.

Rada si pogledam tudi kak dober film, svojo kreativnost pa izražam skozi pisanje in slikanje na platno. S svojim »sokoljim« lektorskim očesom pa skrbim, da so vse vejice in pike na svojem mestu (Sokolje oko).

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.