1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

20Jernej predstavitev 2CELJE
Jernej Deželak
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 617 910

Sem Jernej Deželak iz Celja in sem aktivni član skupine Magičnost gibanja že 13 let. Izvajam individualne terapije in skupinske delavnice samozdravljenja in učenja energijskih  tehnik z drugimi sobojevniki in sobojevnicami iz skupine Magičnost gibanja. V timskem delu poučujem veščino kung fu. Zelo sem povezan s svetom in načinom delovanja don Juana Matusa in Carlosa Castanede ter z mojstri modrosti iz ozadja iz Slovenije, ki delujejo na podoben način kot don Juan, ko je še bil na zemlji.
Moj vodnik oziroma moj višji jaz je Nadangel Sandalfon, gospodar rdečega žarka. Rdeči žarek je povezan z elementom zemlje, kar predstavlja trdnost, stabilnost in manifestacijo želenih stvari, ki so v skladu z božansko voljo. Sandalfon upravlja zemeljske stvari. Kdor potrebuje prizemljenost, ga lahko pokliče za pomoč.
Poučujem in zdravim z indijanskimi metodami zdravljena, to so magične kretnje, rekapitulacija, hoja, tehnike v naravi ...

Izvajam tudi kitajske 20Jernej predstavitev 1metode zdravljenja. To je sklop kung fu tehnik, kamor sodijo kung fu, taj či, či gong. Namen zdravljenja s temi tehnikami je prebuditi energijo in zavest - in ne borilnih umetnosti za boj.
Pri kitajskih tehnikah bi se navezal še na prejšnja življenja na Kitajskem, kjer sem videl pogorišče šaolinskega samostana, ki so ga zakurili bivši učenci. Videl in občutil sem kar nekaj življenj iz tega časa - ogromno zelo krutega kung fu treninga v smislu zlorabe moči ...
Zato zdaj v tem življenju razumem, česar takrat nisem, da je kung fu vrhunska umetnost življenja, ki zajema vse aspekte bivanja. Originalno "gong fu" pomeni mojstrstvo. Mojstrstvo pa dosežeš, če razvijaš vse potenciale v sebi. Pravi kung fu zajema klasične fizične vaje, delo na zemlji, kung fu vaje, zaznavanje energije, osnovno medicinsko znanje o sebi, umetnost zvoka in glasbe ... ter glavno - celostno razvijanje ZAVESTI. Moč brez zavesti nima pomena. Kung fu je kultiviranje človeka. Če ga ne treniramo nekako v teh sklopih, je to potem vojaška veščina osredotočena na bojno usposobljenost, ki ne prinese kultiviranja, in je jalov trening s stališča zavesti.

20Jernej predstavitev 3Posebno veselje in radost je čutiti na skupinskem izvajanju kung fuja ali magičnih kretenj, kar je zelo podobno. Rad gledam posnetke šaolinskih menihov, ki z ostrino, močjo, energijo in natančnostjo izvajajo tehnike, ter kakšen star kitajski film, kjer prikažejo življenje in trening v šaolinskem samostanu.

Izvajam zdravljene z "Jaz sem, ki sem" odredbami, to so  odredbe ali ukazi za priklic svetlobe in vzpostavitev v sebi "Jaz sem, ki sem" stanja - božanskost. Izvajam še mnoge druge tehnike, kot so Oshojove, rebirthing, plejadske tehnike ... Moji osebni hobiji so razne rokodelske spretnosti, v zdravilskem delu pa izdelovanje pripomočkov za zdravljenje, kot so zdravilne palice (šamanske palice).

Izvajam tehnike po vseh sklopih, ker je duhovna pot v resnici močan trening, ki zajema vaje za moč, ker je potrebno učvrstiti telo (običajne telovadne vaje, trening z utežmi, magične kretnje za moč, kung fu in karate tehnike, fizično delo ...).
20Jernej predstavitev 4Drugi sklop tehnik pa je namenjen zdravljenju naših čustvenih stanj, ozaveščanju delovanja naših vzorcev (rebirthing, rekapitulacija, kreativna vizualizacija ...). Oba sklopa se dopolnjujeta, ker če hočeš meditirati, ozaveščati, potrebuješ moč in stabilnost fizičnega telesa.

Imam bogate izkušnje s sistemom. Moja specialnost je ta, da pomagam in zdravim tiste, ki so se močno zapletli v sistem institucij vseh vrst na zunanji ravni. Poznam ustroj zunanjega sistema, ki je v resnici ustroj našega notranjega, ki nam povzroča težave zaradi nerazumevanja. Pomagam odstirati pogled na resnično stanje družbenega sistema in njegove manipulacije.

"Specializiran" sem tudi za zdravljenje posameznikov, ki so se v prejšnjih življenjih zapletli v izredno škodljive starodavne črnomagijske zadeve iz vilinskih časov na zemlji, in tistih, ki so se v tem življenju ukvarjali s črno magijo, prizivanjem temnih sil, zloveščimi simboli ... Ljudem pomagam obuditi bojevniškega duha, ki je v njih samih. Bojevniški duh pa je tisto, kar te poganja v življenju naprej, v napredovanje zavesti.
Moja lastna namera je, kot se abstraktno reče, doseči popolno svobodo. V tem duhu zdravim, delujem in poučujem.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.