1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

21Tia predstavitev 1LJUBLJANA
Tia Ambrožič
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 888 906

Že desetletje dolgo nabiram znanje o energijskih veščinah pri Bonu in Rini Baršek. Tukaj sem se srečala z mnogimi energijskimi tehnikami od magičnih kretenj, joge, taj čija, kung fuja, meditacij in dihalnih tehnik ter jih prenesla v svoje življenje. Tako je vadba energijskih tehnik postala del moje dnevne rutine, ki mi pomaga k večji jasnosti in razumevanju svojega življenja.

Zadnjih nekaj let to znanje predajam tudi naprej. Začela sem z vodenjem delavnic energijskih tehnik, kasneje pa začela slediti svoji viziji, ki vključuje pomoč otrokom in staršem od trenutka, ko se ti odločijo za otroka, skozi nosečnost ter v času odraščanja. Pri tem mi je v pomoč intuitivno zaznavanje potreb otrok, izzivov, pred katere so postavljeni starši v sedanjem času, ter pedagoško znanje, ki sem ga pridobila v času študija in pri delu z otroki.
S kolegico Petro Pavlin trenutno vodiva delavnice namenjene nosečnicam in njihovim partnerjem ter delavnice za mamice z dojenčki.

21Tia predstavitev 2Moja naloga  je predvsem pomoč staršem pri vzpostavljanju in ohranjanju povezave z otrokom v času nosečnosti in po rojstvu otroka, kar vodi v srčen in razumevajoč odnos med starši in otroki. Bodočim staršem pomagam pri soočanju z občutki, saj  se v  tem obdobju  pogosto znajdejo v primežu pričakovanj in negotovosti pred novo življenjsko vlogo. Izziv mi predstavlja tudi  ustvarjanje lastnih tehnik, ki so namenjene ohranjanju pretočnosti in čistosti odnosa med mamo in otrokom v zgodnjem otroštvu.
Del mojega dela z ljudmi so tudi individualne delavnice, na katerih lahko na podlagi svojih izkušenj svetujem in pomagam posameznikom ter jih vodim k iskanju rešitve iz njihove situacije, skozi učenje drugih pa se razvijam in učim tudi sama. Vse delavnice so energijsko podprte s strani mojega višjega jaza Solarisa, mojih vodnikov in mojstrov modrosti.
V veselje mi je tudi raziskovanje moči zvoka in njegovega zdravilnega delovanja. Zvok uporabljam za lastno sprostitev telesa in uma, izvajam pa tudi  tematske zvočne sprostitve z gongom in himalajskimi  posodami ter vodene meditacije ob zvoku gonga.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.