1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9

22Lucjan predstavitev 2KOPER
Lucjan Fortin
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 673 338

Moje ime je Lucjan Fortin. Na bojevniško pot sem stopil že nekaj let nazaj in od takrat se mi je življenje začelo drastično spreminjati v pravo smer. Kot večina ljudi sem bil tudi jaz v skrajnem občutku manjvrednosti, v stalnem strahu pred življenjem in odnosi. Z rednim delom na sebi postopoma ozaveščam svoje občutke, dobre in slabe, in s tem se mi zavest, zaupanje vase in v pot bojevnika luči neustavljivo širi. Ker je pot bojevnika luči resnično smiselna in izpolnjujoča, sem se odločil pred pari leti, da bom to znanje in zavest širil v javnost za vse tiste, ki si od življenja želijo več, kot pa to, kar poznajo kot življenje. Bojevniška pot nam ponuja veliko bolj polno in zavestno življenje, v katerem je glavno darilo to, da postopoma postanemo gospodarji svojega uma, telesa, srca in življenja. Odpre se nam mnogo možnosti, ko zares razumemo in čutimo, da smo sami kreatorji svojega življenja v vseh pogledih. V tem času, od kar sem bojevnik in tudi še od prej, sem pridobil kar nekaj izkušenj s področja energijskega sveta, vzrokov in posledic naših življenskih dogajanj - pozitivnih in negativnih. Dobro zaznavam energije, različna delovanja naših energijskih dvojnikov in namenov, ki so običajno naši zavesti zakrita in se odvijajo v ozadju pozornosti. Zaznavam tudi ujeto energijo pri ljudeh, ki se nahaja v različnih oblikah razpoloženj, občutkov in blokad, ki so shranjeni v človekovem energijskem polju. Ta energija je ujeta v raznih čustvenih nabojih, ki jih človek zadržuje v sebi, namesto da bi jih osvobodil in si s tem obrnil delovanje te energije v lastno korist.

Delavnice so usmerjene tako, da ljudje sami prepoznajo, kje 22Lucjan predstavitev 1imajo ujeto lastno energijo in se potem sami odločijo, kako naprej. Kdor se odloči, da se bo boril za sebe in se potem tudi bori, se mu začne zavest neustavljivo širiti. Prvo je raziskovanje sebe, potem zavest, prava odločitev, nato pa sledi še energijska poravnava, odpuščanje in sprejemanje novega v svoj svet. Kar pa prinaša svobodo tistemu, ki ima dovolj poguma, da pogleda iskreno vase. Pogum in moč, potrebno za soočanje s samim seboj in iluzijami, ki se prepletajo skozi naš svet, pridobimo z raznimi fizičnimi in nefizičnimi tehnikami, ki jih izvajamo in se učimo na naših delavnicah. Učimo se, kaj pomeni živeti brezgrajno življenje.
Vsak človek potrebuje vodstvo na svoji poti osebne rasti. Daleč najbolj zanesljivo vodstvo je vodstvo našega višjega jaza, notranjega občutka, od katerega je človeštvo trenutno v večji meri odrezano. Do stanja povezanosti s pravim jazom, ki ima voljo in lastno življenje v svojih rokah, lahko pride vsak od nas. Poti je veliko, cilj je eden: resnica, svoboda, svetloba.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.