1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

23Breda predstavitev 1BREŽICE, KRŠKO
Breda Gorišek
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
051 312 575

Z energijskimi tehnikami sem se začela seznanjati pred devetimi leti. Po razpadu zakona sem ugotovila, da bom preživela le tako, da bom čim bolj fizično aktivna. Začela sem hoditi na sprehode, na fitnes, na aerobiko in veliko sem kolesarila. Kasneje sem spoznala tudi jogo, s pomočjo katere sem se navadila discipline. Vendar pa mi je še vedno nekaj manjkalo, čeprav nisem vedela kaj. Moji hčerki sta že vadili energijske tehnike in tako sem se tudi jaz začela učiti - najprej individualno, pozneje pa na delavnicah, ki jih sedaj obiskujem vsak teden.

D23Breda predstavitev 2elo na sebi mi je tako postalo samoumevno in brez tega ne bi več mogla živeti, saj brez zavedanja in ozaveščanja vsakodnevnih situacij in provokacij življenje nima smisla. Pri svojem delu veliko uporabljam vijolični plamen za čiščenje in transformacijo, povezujem pa se tudi s svojim višjim jazom, ki pa ga ne slišim, če sem "razštelana" in hočem nekaj doseči na hitro. Stvari tečejo najbolje, ko sem "tukaj in zdaj" in sem pripravljena stvari sprejeti takšne, kot so, in ne takšne, kot hočem jaz, da so. V rekapitulaciji sem podoživela eno od svojih življenj, ko sem živela v Egiptu, in verjetno je bilo to kar dolgo časa, ker me v tem življenju zelo privlačijo piramide in sem prebrala že veliko knjig na to temo.

Delujem in sodelujem tudi s posavsko skupino, ki je del društva MG in v sklopu katere organiziramo razne predstavitve našega dela in na ta način seznanjamo ljudi o možnostih in prednostih energijskih tehnik. Člani društva se družimo tudi izven delavnic in smo kot ena velika družina.

V prostem času sem veliko v naravi, rada vrtnarim, se ukvarjam z rožami in zdravilnimi zelišči. V tem času, odkar sem začela z delom na sebi, sem samodejno spremenila tudi določene navade. Prehranjevati sem se začela pretežno z zelenjavo, ne prenesem več parfumov in 23Breda predstavitev 3močnih vonjav, opustila sem cigarete, alkohol in kavo. Seveda to ne pomeni, da so stvari samo rožnate. Ko pride do čistk in se slabo počutim, me včasih tudi prime, da bi kar odnehala, vendar sem hvaležna, da sem zaščitena im mi mojstri dajo moč, da lahko vztrajam naprej po poti, ki sem si jo sama izbrala.

Nasvet za vse tiste, ki še omahujejo in vztrajajo po starem: UPAJTE SI ZAKORAKATI V NEZNANO, KAJTI SAMO TO JE REŠITEV ZA VAS!

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.