1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9

26Valerija predstavitev 3IZOLA
Valeria Kraševec
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 799 259

Pri 15-ih letih sem se spraševala, če v življenju obstaja kaj več kot samo »rutinski tok« življenja. Razmišljala sem, da more obstajat »neki več« za kar je vredno živet. S prehodom iz OŠ v srednjo šolo se je moje življenje spremenilo ampak težko bi rekla, da na boljše.  Pridobila sem več »svobode« saj sem se vozila naokoli s skuterjem in vetrom v laseh. Obenem pa sem bila tako zasičena z paketom vzorcev, ki sem jih pridno pridobila in prevzela od okolice, da nisem več vedela kako naprej zato sem našla rešitev v prenajedanju in žuranju. Takrat sem se tudi prvič začela boriti sama s seboj. Vedela sem, da če se prenajedanju prepustim bom popustila v šoli in bo šlo vse navzdol. Nadzor je bil prevelik in neka sila me je gnala, da sem  vztrajala, kljub padcem in iskala rešitve. S prenajedanjem se je počasi z leti začelo tudi postopno iskanje sebe preko raznih delavnic, branja duhovnih knjig, psihologov, bioenergetikov. Težave s prenajedanjem so se po srednji šoli umirile in niso bile več moja dnevno-nočna mora ter edina skrb v življenju. Kljub temu nisem bila srečna in sem iskala naprej. Nekega dne mi je na pot stopila skupina  magičnost gibanja.

Ko sem začela hoditi 26Valerija predstavitev 22na delavnice sploh nisem bila pripravljena na soočanje s seboj.  Ker pa sem vztrajala sem počasi in  postopoma začela prepoznavati in odkrivati kaj se vse skriva v meni. Sedaj vem, da sem na poti, končno na pravi poti. Poti, ki me pelje h sebi, v sebe. Vse težave so se pojavile v mojem življenju samo zato, da me pripeljejo do tega, da končno pogledam vase in neham iskat zunaj svoje sreče. Pot je velikokrat težka ampak vedno premagam  (notranje) ovire, ker HOČEM. Ker vidim, da je vredno. In ker dobivam pritrdilne odgovore na vprašanje, ki sem si ga postavila pri 15-ih letih.
Ko po korakih čistim vzorce, omejitve, prepričanja se mi odpirajo lastne kreativne sposobnosti. Zadnje leto sem naslikala nekaj slik. Že v srednji šoli sem rada pisala pesmi, ker z rimami nikoli nisem imela težav. Danes to še vedno rada počnem z razliko, da so vsebine pesmi drugačne. V meni pa tudi vedno bolj raste želja – namera po pisanju in po delu z ljudmi.

 

26Valerija predstavitev 1ODLOČITEV
Na vsakem koraku odločaš se,

tudi ko se ti  zdi, da se ne.

Če se ne odločiš ti,  te tok odnese na tuje poti.

Odgovornost za svoje odločitve moraš sprejeti,

vase verjeti.

Napačnih odločitev ni.

So samo izkušnje in učenje,

ki potekajo skozi  celo življenje,

da se iz njih nekaj naučiš,

ali pa tudi ne.

Odločitev vedno  v tvojih rokah  je.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.