1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7


29Beno predstavitev 1KAMNIK

Beno Virgulin

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

031 667 503

Moje ime je Beno in živim blizu Kamnika. Aktivno sodelujem pri projektih skupine Magičnost gibanja. Svoj prosti čas večinoma posvečam meditaciji, izvajam in učim se energijskih gibov ter redno izvajam tehniko rekapitulacija. Veliko delam tudi z vijoličnim plamenom in mojstri vijoličnega plamena, sem pa nekako povezan tudi s planetom Venera in mojstri z Venere. Pri zdravljenju in transformaciji energij velikokrat uporabljam prvobitna glasbila, kot so gong, šamanski boben, didgeridoo, ter spoznavam njihov namen in energijo.
Imam močno intuicijo in sočutenje, znanje in izkušnje – prišel sem do točke, ko si želim vse to podeliti z drugimi prek delavnic, terapij …
29Beno predstavitev 3Pot iz nezavednega, klic po spremembi in spoznanje o obstoju višje razvitih bitji svetlobe se je zgodil, mislim da leta 1993, ko smo se s kolegi peljali z dela v Italiji in sem kar na enkrat nad hribi zagledal tri Mojstre, kako so sijali v svoji čistosti in nas spremljali. Bil sem v povišanem stanju zavesti in lahko bi rekel da v popolni božanski energiji. To je bil trenutek popolne svobode in začetek moje poti, poti k prebujenju.
Otroštvo sem preživel v Mojstrani. Kljub temu da sem bil plahe narave, sem imel zelo aktivno otroštvo, veliko sem bil v stiku z naravo. Šport mi je že od nekdaj veliko pomenil, tako še vedno rad hodim v hribe, igram košarko, smučam in tudi učim smučanje, tečem na smučeh pa še kaj bi se našlo. V Mojstrani so včasih rekli: »Al si športnik al´ pa pijanček.« No, jaz sem izkusil oboje. Ko sem se nehal aktivno ukvarjati s športom, me je potegnilo v gostilniške vode, kjer sem izgubil skoraj vso življenjsko energijo, in to pri svojih 21 letih. Takrat sem tudi začel iskati rešitve in dobil v roke knjigo Resnice življenja Bona in Rine Baršek. Vedno sem jo nosil s seboj in jo prebiral, saj sem vedel in čutil, da so te »resnice« prava pot, ki pelje iz teme omejenosti ega. To je bil prvi korak, s tem da sem rabil 10 let, da sem se srečal z njima in začel tudi dejansko delati na sebi.
29Beno predstavitev 2Iz izkušenj v partnerskih odnosih sem dojel, da odvisnosti in navezave niso prava pot, ker če partnerja ne sodelujeta, ne komunicirata, ne ozaveščata težav in seveda ne delata na sebi, odnos vodi v trpljenje, bežanje drug od drugega. Tako si potem zapreta možnost napredka k sreči, svobodi, ljubezni, sočutju in sprejemanju.
Poskusil sem se tudi v biznisu, biti direktor in imeti 2.000 evrov plače – sanje, ki te lahko hitro odpeljejo od notranjega miru, saj ponavadi več ko imaš, več hočeš (hoče nenasitni ego). Nič ti ne pomagajo nova hiša, pet avtomobilov, pet jurjev plače, če si zaradi tega suženj materialnih dobrin. Tvoja duša si želi svobode. Na koncu imaš en kup lepih stvari, ki te ne zadovoljijo, saj ti v notranjosti še vedno nekaj manjka – nimaš samega sebe.
29Beno predstavitev 4Vse te izkušnje so me pripeljale do zavedanja, da moram uravnovesiti materialni in duhovni svet. Zato redno delam na sebi in sodelujem z ostalimi sobojevniki in sobojevnicami Magičnost gibanja z Namero osvoboditve od vseh temnih energij, strahov, obsodb, pasivnosti, odvisnosti, izolacije, manipulacij, da zopet vzpostavim stik s svojim višjim jazom, ki je popoln, je svetloba in brezpogojna ljubezen. On me vodi, da v življenju delam prave korake in sprejemam prave odločitve – ki so v skladu z menoj in v najvišje dobro vseh.
In tako me je pred leti peljal tudi na zvočne delavnice z gongi in šamanskimi bobni, kjer sem se spoznal z magično močjo zdravljenja in transformacije čistih zvokov. Od takrat se je moja pot obrnila tudi h glasbi, učenju igranja in zdravljenja z zvokom.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.