28MajaRadej predstavitev 1

MEDVODE

Maja Radej

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

040 575 087

Sem Maja, bojevnica in članica društva Magičnost gibanja. Iščem resnico. Želim odvreči vse laži in napačna prepričanja, ki sem jih ponotranjila v tem in prejšnjih življenjih.

Želja po spremembi povprečnega življenja se je začela kazati leta 2012, ko sem pri svojih 24 letih prišla do točke, ko po starem enostavno ni šlo več naprej. Zaradi skoraj desetletja pretiranega žuranja, uživanja in zapravljanja svoje energije, sem prišla do osebnega dna. Moje čustveno telo je bilo močno poškodovano, stvari, ki so me včasih veselile, so izgubile svoj čar, vse je postalo sivo. Ob odločitvi, da imam dovolj tega plitvega življenja, so se stvari začele same sestavljati, vesolje je (bilo) na moji strani.

Maje iz leta 2012 ne poznam več. Zdi se mi, da je bila tisto čisto druga oseba. Kot kakšen spomin iz prejšnjega življenja. V svojem kratkem času dela na sebi sem odvrgla mnogo osebnega balasta in osvojila veliko.

Ena izmed mojih nalog je širjenje smaragdno zelene, srčne energije, ki se kaže skozi sprejemanje, razumevanje in sočutje. Sodelujem tudi z različnimi mojstri z drugih dimenzij. Delo na sebi mi predstavlja način življenja. Glavni fokus usmerjam v svojo zavest in energijo: dviganje, ohranjanje in delo s tem. Ta fokus poskušam ohranjati skozi cel dan, tako da sem vedno pozorna na svojo energijo, svoje delovanje.

Poleg dela na sebi se ukvarjam z grafičnim oblikovanjem, fotografijo, rada slikam, pojem, plešem, se igram in sem kreativna. Grafično oblikujem revijo Magičnost gibanja in sodelujem pri večini projektov, kjer lahko moja znanja predstavljajo sodelovanje. Delujem v Utrip media, kjer skupaj z drugimi člani društva ustvarjam trailerje in predstavitvene filme.

Delo z ljudmi in vodenje delavnic je moja vizija, ki izhaja iz srčne želje po dajanju. Predajanje znanja in izkušenj z namenom pomoči in dviga kolektivne zavesti. Hvaležna sem, da imam to možnost.

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.