1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7

7Natalija predstavitev 1LJUBLJANA
Karmen Merlov
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 304 569

 

Na individualne delavnice k Bonu Baršku sem začela hoditi leta 2001. Po dveh letih me je raziskovalna žilica odnesla na pot nabiranja znanja po različnih delavnicah, tečajih zdravljenja, udeleževala sem se meditativnih odmikov v tišini, plesala na pet ritmov in hodila po žerjavici. To je bilo sedemletno obdobje beganje od ene do druge delavnice, ki pa mi ni prineslo notranjega miru. Leta 2010 sem ponovno začela obiskovati nedeljske delavnice Magičnost gibanja ter se poglobila v svoje notranje procese. Ozaveščati sem začela podzavestne vzgibe in nezavedne vzorce, ki upravljajo z mojim življenjem na način kot sama ne želim. Od takrat naprej, ob nenehnem raziskovanju lastnih procesov, svoje znanje in namero po svobodnejšem življenju predajam tistim, ki si to želijo.    

 

 

4Ajsa predstavitev 107Natalija predstavitev 3Leta 2012 je vzklila knjiga Gajba krompirja – utrinki s poti osebne rasti. V njej sem opisala osnovne ideje dela na sebi ter dodala izbor uporabnih energijskih tehnik. 2013 sem uredila knjigo in zvočni DVD 13 kreativnih meditacijskih tehnik za vsak dan, kjer so zbrane različne meditacije, za knjigo Z namero do zavesti, srčnosti in svobode (2016) pa sem napisala prispevek z naslovom Doživljanje onkraj običajnega. Aktualnejši prispevek je energijska tehnika Združevanje energij in prebujanje ustvarjalnosti, pripravljena za DVD 5 Moč ustvarjanja in izražanja - tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri, ki bo izšel v začetku leta 2018.

 

 

05 Karmen dec 2017 mala pravaRedno pišem prispevke za elektronsko revijo Magičnost gibanja in različne spletne portale ter sodelujem pri projektih društva (snemanje DVD-jev z energijskimi tehnikami, sodelovanje na predstavitvah in predavanjih). Ker me razumevanje človekovega notranjega delovanja zanima tudi iz raziskovalnega vidika, je leta 2016 nastalo znanstveno delo z naslovom Od revolucije do notranje tišine. Proces osvobajanja posameznika od družbenih iluzij in lastnih notranjih omejitev.

 

 

 # # #

 

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.