1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9

LJUBLJANA
Karmen Merlov
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
031 304 569

 

Od leta 2001 se poglobljeno ukvarjam s svojimi notranjimi procesi, ozaveščanjem nezavednih vzorcev ter z odkrivanjem potencialov, ki se skrivajo v globinah vsakega od nas. Energijskih tehnik sem se učila na različnih delavnicah, individualnih terapijah, tečajih zdravljenja, meditativnih odmikih in prek drugih oblik dela na sebi. Leta 2011 sem začela svoje znanje predajati naprej na skupinskih in individualnih delavnicah.

 

7Natalija predstavitev 3Poleg tega je 2012 vzklila knjiga Gajba krompirja – utrinki s poti osebne rasti. V njej sem opisala osnovne ideje dela na sebi ter dodala izbor uporabnih energijskih tehnik. Leta 2013 sem uredila knjigo in zvočni DVD 13 kreativnih meditacijskih tehnik za vsak dan, kjer so zbrane različne meditacije, za knjigo Z namero do zavesti, srčnosti in svobode (2016) pa sem napisala prispevek z naslovom Doživljanje onkraj običajnega.

Ker me razumevanje naših notranjih procesov zanima tudi iz raziskovalnega vidika, je leta 2016 nastalo znanstveno magistrsko delo z naslovom Od revolucije do notranje tišine. Proces osvobajanja posameznika od družbenih iluzij in lastnih notranjih omejitev.

 

4Ajsa predstavitev 10

Aktualnejši prispevek je energijska tehnika Združevanje energij in prebujanje ustvarjalnosti, objavljena na DVD-ju 5 Moč ustvarjanja in izražanja - tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri, ki je izšel maja 2018.

 

 

 

 

 # # #

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kdo smo in kaj delamo

Kdo smo in kaj delamo

Predstavitev društva Magičnost gibanja. Kaj počnemo, kje se nahajamo in kakšno je naše poslanstvo.  

Redne delavnice

Redne delavnice

Urniki naših rednih delavnic, ki se izvajajo po vsej Sloveniji. 

Napovednik dogodkov

Napovednik dogodkov

 Napovednik tematskih delavnic, predstavitvenih delavnic, predavanj in ostalih dogodkov v sklopu društva.      

Youtube kanal MG

Youtube kanal MG

Povezava na Youtube kanal Magičnost gibanja, kjer boste našli različne gibalno-dihalne in meditacijske tehnike.