• Nadrejena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Članki in novice

IZID novega DVD-ja Magičnost gibanja 5 - v maju 2018

5DVD reklama2DVD MAGIČNOST GIBANJA 5: Moč ustvarjanja in izražanja – tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri

Izšel je novi DVD Magičnost gibanja 5: Moč ustvarjanja in izražanja – tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri.

DVD Magičnost gibanja 5 vsebuje 13 različnih sklopov samozdravilnih tehnik za čiščenje, zdravljenje, odpiranje grlene čakre (dihalno-gibalnih kot tudi zvočno meditacijo), skupne dolžine 71 minut. Priložen je knjižici, kjer je v uvodu predstavljen namen izvajanja tehnik za grleno čakro, sledi pa natančen opis posamičnega sklopa tehnik.

Posebnost 5. DVD-ja je, da smo tokrat vse tehnike člani društva Magičnost gibanja razvili sami in jih z veseljem predajamo naprej v uporabo vsem, ki želijo energijsko očistiti področje grlene čakre in s tem aktivirati energijo ustvarjanja, kreiranja, izražanja, koncentracije, transformacije, namere in resnice.

Cena DVD-ja: 22,50 EUR (pošiljanje brezplačno)

Kontakt za naročila: Borut Malini, tel.: 040 583 027; e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DVD Magičnost gibanja 5

Tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri razbijajo blokade, ki ovirajo našo sposobnost izražanja samega sebe in sporazumevanja z drugimi. Pomagajo nam prebuditi energije ustvarjalnosti in kreativnosti, da se lahko osvobodimo spon rutine in dolgočasja ter postanemo bolj odprti za inovativne in domiselne pristope pri življenjskih izzivih. Tehnike dobrodejno vplivajo tudi na sposobnost koncentracije in učenja.

 

Meni tehnik na DVD-ju:

Tehnike za prebujanje energije grlene čakre 3.05

Tehnike za razbijanje blokad izražanja 3.19

Tehnike za razbijanje blokad grlene čakre 5.44

Tigrove šape 3.28

Tehnike za zbiranje energije za usmerjanje namere 3.12

Tehnike za usmerjanje namere 4.07

Razbijanje kalupa 5.13

Združevanje energij in prebujanje ustvarjalnosti 6.53

Tehnika za preboj in premik v novo smer 4.33

Orel 3.20

Čigong za polnjenje grlene čakre 5.47

Tehnika za povezovanje z višjim jazom 10.48

Zvočna meditacija 11.35