• Nadrejena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Članki in novice

IZŠLA JE PRAVLJICA Z NASLOVOM »ZAJČEK, VETER IN MODRI BALON«

Zajcek veter in modri balon Page 1Julija je izšla prva pravljica avtorice Klare Dev z naslovom Zajček, veter in modri balon. Obogatena je s prisrčnimi ilustracijami Erike Kralj, na koncu pa bralcu prinaša srčno sporočilo. Nastala je na pobudo Klarinega sina, ki je, ko je bil star dve leti, ob večerih želel poslušati pravljice, ki še niso bile zapisane v knjigah. Neki večer si je zaželel pravljico o modrem balonu, in tako je nastala pričujoča zgodbica.

Pisanje pa je tudi plod njenih izkušenj v življenju, saj so jo otroci spremljali že od srednješolskih let, ko je med poletnimi počitnicami delala v koloniji, kasneje med prostim časom čuvala otroke in vodila vadbe za mamice z dojenčki. Dobrih osem let nazaj je postala mamica in leta 2016 svoje izkušnje z delom z otroki kot ena izmed soavtorjev knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode strnila v poglavju Otrok, moj učitelj.

Klara je tudi aktivna članica društva Magičnost gibanja, saj svoje znanje predaja pri vodenju skupinskih in individualnih delavnic, tematskih delavnic, snemanju DVD-jev, pisanju člankov in drugih projektov. 

Redna cena knjige: 9,00 EUR (+ stroški pošiljanja)

Kontakt za naročila: Klara Dev, tel.: 040 331 699; e-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zajcek veter in modri balon11