• Nadrejena kategorija: ROOT
  • Kategorija: Članki

Aktivna sobota - Regeneracija življenjske sile

Aktivna sobota - Delavnica Regeneracija življenjske sile

Kdaj: sobota 13.julij 2019 od 10. do 12. ure

Kje: Sostrska cesta 2a, Sostro, Ljubljana Dobrunje

ASNaša energija nam odteka iz energijskih centrov kadar se naša življenjska sila ne more svobodno izražati. Vzrok je v energijskih blokadah, ki se kažejo v obliki negativnih emocij in brezplodnega premlevanja miselnih vzorcev. Če ne skrbimo redno za obnovitev svoje energije, se naši energijski centri, čakre izpraznijo, kar slabo vpliva na naše počutje in fizično telo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša energija nam odteka iz energijskih centrov kadar se naša življenjska sila ne more svobodno izražati. Vzrok je v energijskih blokadah, ki se kažejo v obliki negativnih emocij in brezplodnega premlevanja miselnih vzorcev. Če ne skrbimo redno za obnovitev svoje energije, se naši energijski centri, čakre izpraznijo, kar slabo vpliva na naše počutje in fizično telo.

Z izvajanjem energijskih tehnik si najprej povrnemo to energijo nazaj, odpremo in napolnimo čakre in s tem vzpostavimo pogoje za energijsko samozdravljenje blokad na globljih ravneh naše biti. Zavedanje, prisotnost, sprejemanje sebe in svojega življenja nas dvigne na svobodnejšo raven bivanja.

Na delavnici bomo izvajali energijske, gibalno dihalne in meditativne tehnike z namenom regeneracije lastnega energijskega sistema.

Za obisk delavnice so priporočljiva športna oblačila, podloga za ležanje in voda.

Prispevek za delavnico je 30 EUR.

Delavnico vodi Dario Sever. Prijave in informacije: 031 669 824 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.