Izdelki

IZDELKI NAŠIH ČLANOV

PODSTAVKI ZA ČAJNE SVEČKE IN DIŠEČE PALČKE

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO - KLARA DEV

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO - LETICIJA FORTIN

POSLIKAVA MAJIC

 

PODSTAVKI ZA ČAJNE SVEČKE IN DIŠEČE PALČKE

Slika 188Predstavljamo vam  serijo izdelkov pod skupnim imenom AleXandra.
Namenjeni so prijetnemu in ugodnemu meditacijskemu vzdušju. Narejeni so iz gline ali glinamola, pobarvani pa z mat lakom na vodni osnovi, tako da izdelke lahko perete.

Izdelki so unikati.

Narejeni so po predhodnem naročilu. Izdelke pa vam dostavimo po pošti ali pa jih osebno prevzamete na sedežu katerega koli društva po Sloveniji. Kontakti so na prvi strani.
Več primerkov si lahko ogledate v spodnji galeriji:

Naročila:
Aleksandra Gliha
Mobilni telefon: 040 414 460;

 

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO - KLARA DEV

Sodelovanje1Kot majhna punčka sem lahko več ur opazovala svojega strica, kako slika na platno. V njegovem ateljeju sem uživala; vonj barv in zvok čopičev me je pomirjal. Že takrat se mi je zdelo, da vse to paše v moj svet. Spomnim se, da sem bila najbolj srečna, če mi je dovolil, da sem lahko pobarvala na njegovi sliki kakšen detajl.

In ta strast se je v meni v zadnjih dveh letih ponovno prebudila, začela sem slikat. Na platno slikam tisto, kar vidim z zaprtimi očmi ali, ko gledam. Pa to niso vidne podobe iz materialnega življenja, ampak linije, črte, liki, gmote; slikam energije, ki jih vidim v danem trenutku. Ko slikam, sem izpopolnjena, čutim radost in ljubezen. Še posebej, ko vidim dokončan izdelek, ki se ujema s tistim, kar čutim.

 Več o Klarinih slikah najdete tu.

Kontakt:
Klara Dev
Mobilni telefon: 040 331 699
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO - LETICIJA FORTIN

 

Slika ZenS slikanjem sem se začela ukvarjati l. 2015. Predtem nikoli nisem bila ljubiteljica risanja,  želja po tem se je pojavila iznenada. Po večih letih dela na sebi se mi je odprl kanal, ki je bil do takrat usmerjen samo v pisanje, zato sem bila nad tem še toliko bolj presenečena.
Slikam, kar vidim v meditaciji ali kje zunaj. Včasih slikam tudi iz youtube-a, kjer se da naučiti marsikaj in ni potrebno za to imeti posebne izobrazbe. Slikam, da izrazim notranjo energijo, ki bi se rada zmaterializirala na platno.  
Ob slikanju se mi vedno prebudijo tudi različni občutki. Ko je ozračje napeto, neham slikat in grem energije predihat. Nadaljujem, ko se popolnoma umirim in ni več nekega odvečnega potenciala. Večkrat se zgodi, da sliko rišem več dni ali s presledki. Sliki po potrebi dodajam barve, jo popravljam in ko sem zadovoljna s končnim izdelkom, jo objavim na FB-ju.  Slike tudi prodajam ali jih podarjam.
V Dekanih sem oktobra 2017 organizirala kreativno delavnico »Izrazimo ustvarjalca v sebi«, kjer je vsak ustvaril svojo mojstrovino na platnu. Začudena sem bila nad končnimi izdelki, saj so bili nekaj posebnega. Še bolj pa so bila posebna sporočila, ki smo jih dobili zase, zgolj z zrenjem v sliko soudeleženca.
Nekaj komentarjev ob ogledu različnih slik vseh prisotnih na delavnici:
»Z zrenjem v tvojo sliko Leticija, se mi kar vrti od energije. Čutim, da ne bi mogla dlje časa gledati vanjo, saj bi me od energije kar razneslo.«
»Tvoja slika mi sporoča, da je v miru in preprostosti tista prava sreča. Ni potrebe po velikih priznanjih in dragih objektih. Spoznanje, da si tak, kakršen si, čisto v redu.«
»Tile metuljčki in rožice v meni vzbujajo radost in igrivost. Ti dve stanji trenutno najbolj potrebujem, da se prebijem iz začaranega kroga čudnih občutkov.«

Tudi te slike lahko gledate na tak način, saj ima vsaka svoje sporočilo. Morda nekomu izzovejo radost, drugim smeh, tretjim pa odkrijejo pozabljen spomin. Dovolite energiji slike, da se vas dotakne.
Za več informacij ali nakup slike, me lahko pokličete ali pišete na mail.
Želim vam čimveč ustvarjalnega dela, saj le-to podpira našo dušo na poti v svobodo.

 Tu si lahko ogledate Leticijine slike:

 

Kontakt:
Leticija Fortin
Mobilni telefon: 051 306 846
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

POSLIKAVA MAJIC

majckerina22

Vsaka majica je unikatna in narejena izključno za določeno osebo.

Barve in linije so izbrane s posebno namero, ki s posameznikom sodelujejo pri premagovanju in razreševanju določene situacije.

Uporabljam že obstoječe motive, ki jim dodam košček svoje kreativnosti, namenske igre barv in močno namero. Majčke so namenjene predvsem za darila članom MG. Motiv izberejo sami ali pa ga po lastni intuiciji izberem sama.

Hvala, da vam lahko na takšen način izrazim hvaležnost, ker ste, kar ste. In ker smo skupaj na odisejadi spoznavanja samih sebe.

Rina

Vse kreacije si lahko ogledate v spodnji galeriji:

 Ali pa si ogledate sledečo video predstavitev: