• Kategorija: Uncategorised

Izdelki

IZDELKI NAŠIH ČLANOV

PODSTAVKI ZA ČAJNE SVEČKE IN DIŠEČE PALČKE

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO

POSLIKAVA MAJIC

 

PODSTAVKI ZA ČAJNE SVEČKE IN DIŠEČE PALČKE

Slika 188Predstavljamo vam  serijo izdelkov pod skupnim imenom AleXandra.
Namenjeni so prijetnemu in ugodnemu meditacijskemu vzdušju. Narejeni so iz gline ali glinamola, pobarvani pa z mat lakom na vodni osnovi, tako da izdelke lahko perete.

Izdelki so unikati.

Narejeni so po predhodnem naročilu. Izdelke pa vam dostavimo po pošti ali pa jih osebno prevzamete na sedežu katerega koli društva po Sloveniji. Kontakti so na prvi strani.
Več primerkov si lahko ogledate v spodnji galeriji:

Naročila:
Aleksandra Gliha
Mobilni telefon: 040 414 460;

SLIKANJE ENERGIJ NA PLATNO

Sodelovanje1Kot majhna punčka sem lahko več ur opazovala svojega strica, kako slika na platno. V njegovem ateljeju sem uživala; vonj barv in zvok čopičev me je pomirjal. Že takrat se mi je zdelo, da vse to paše v moj svet. Spomnim se, da sem bila najbolj srečna, če mi je dovolil, da sem lahko pobarvala na njegovi sliki kakšen detajl.

In ta strast se je v meni v zadnjih dveh letih ponovno prebudila, začela sem slikat. Na platno slikam tisto, kar vidim z zaprtimi očmi ali, ko gledam. Pa to niso vidne podobe iz materialnega življenja, ampak linije, črte, liki, gmote; slikam energije, ki jih vidim v danem trenutku. Ko slikam, sem izpopolnjena, čutim radost in ljubezen. Še posebej, ko vidim dokončan izdelek, ki se ujema s tistim, kar čutim.

 Več o Klarinih slikah najdete tu.

Kontakt:
Klara Dev
Mobilni telefon: 040 331 699
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

POSLIKAVA MAJIC

majckerina22

Vsaka majica je unikatna in narejena izključno za določeno osebo.

Barve in linije so izbrane s posebno namero, ki s posameznikom sodelujejo pri premagovanju in razreševanju določene situacije.

Uporabljam že obstoječe motive, ki jim dodam košček svoje kreativnosti, namenske igre barv in močno namero. Majčke so namenjene predvsem za darila članom MG. Motiv izberejejo sami ali pa ga po lastni intuciji izberem sama.

Hvala, da vam lahko na takšen način izrazim hvaležnost, ker ste, kar ste. In ker smo skupaj na odisejadi spoznavanja samih sebe.

Rina

Vse kreacije si lahko ogledate v spodnji galeriji:

 Ali pa si ogledate sledečo video predstavitev: