Koledar dogodkov

Po mesecih Skoči na mesec

Delavnica Magičnost gibanja

,
Sreda, 14. Marec 2018, 19:00 - 21:00

 

Delavnica Magičnost gibanja

MAgicnostPolNat rekap

Vsako sredo ob 19.00 – 21.00 ure v prostorih društva na Ljubljana.
Delavnico vodita Karmen in Polona.

 

OPIS DELAVNICE IN TEHNIK

Delavnice Magičnost gibanja predstavljajo usmerjeno in poglobljeno delo na sebi za prebujanje zavesti. Posamezna delavnica je tematsko zaokrožena kot samostojna enota, ki omogoča kontinuirano ozaveščanje notranjih/čustvenih/energijskih procesov posameznika. Udeleženci izvajajo raznovrstne energijsko-gibalne, meditacijske in dihalne tehnike, katerih namen je spoznavanje svojih omejitev, se z njimi soočiti in jih premagati.

Na delavnici s pogovorom ozaveščamo stresne in težavne situacije v življenju. Z dihalnimi tehnikami, kot so rebirthing, rekapitulacija ali krožno-povezano dihanje, udeleženci pridejo do bistva problema, ga začutijo in skozi proces najdejo sebi lastno rešitev iz situacij, ki jih ne želijo več ponavljati. Življenje je več, kot je videti na prvi pogled.

 

Dodatne informacije in prijave:

Karmen Merlov: 031 304 569; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Polona Božič: 041 905 059; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.