• Kategorija: Novo mesto

Angelsko vodene meditacije

angelskadelavnica NM 1

Potekajo občasno v sklopu rednih delavnic Magičnost gibanja ob ponedeljkih od 18.00 – 20.00 ure, Pod Trško goro 64, Novo mesto. Delavnico vodi Julijana.

 

OPIS VADBE IN TEHNIK

Poleg rednih delavnic in vadb v društvu organiziramo tudi tematsko usmerjene delavnice (povezovanje z angeli, vodniki ali mojstri, namenjene posameznim čakram ali določenim tematikam).  Delavnica je tematsko zaokrožena kot samostojna enota, kjer z ogrevanjem pripravimo telo na zdravljenje, nato pa na podlagi izbranega tematskega izbora zaključimo delavnico. 

Na delavnicah s pomočjo energijskih tehnik in meditacije:

  • učimo se učinkovitih meditacijskih tehnik za uporabo v vsakodnevnem življenju      
  • zbiramo svojo razpršeno energijo in se prizemljujemo
  • čistimo in zdravimo čakre
  • pripravljamo svoje fizično in energijsko telo za proces zdravljenja
  • ozaveščamo negativne vzorce vedenja in pretekle napake
  • razrešujemo medsebojne odnose in režemo omejujoče vezi
  • učimo se tehnik sproščanja
  • usmerjamo energijo v spremembe in nove načine delovanja
  • odkrivamo svoje poslanstvo in vizijo
  • se povezujemo z višjimi nivoji...

DODATEN OPIS - ANGELSKO VODENE MEDITACIJE

Te meditacije so vodene s strani določenih angelov in Nadangelov. Vsaka od teh meditacij ima točno določen namen. Angeli so izjemna bitja Luči. Z nami vstopijo v stik, če jih le zaprosimo, da nam pomagajo.  Na teh meditacijah vstopimo v stik z njimi ter jih prosimo za vodstvo, varstvo, zdravljenje in pomoč. Pomagajo nam ozavestiti naša čustva in občutke, vzroke za bolezni, vzorce delovanja, skratka blokade.
Na delavnicah v prvem delu potekajo fizične vaje, predvsem za prizemljitev, zbiranje energije ter moč. Sledi vodena meditacija, umiritev in pogovor.

     - Srečanje z Vodnikom
     - Zdravljenje Srca s Smaragdno zelenim žarkom
     - Rezanje vezi z Nadangelom Mihaelom
     - Manifestacija Obilja
     - Tempelj Tišine
     - Regresija - vrnitev v prejšnja življenja
     - Zdravljenje z Nadangelom Rafaelom
     - Vrnitev v Zlato Atlantido
Meditacijo Zdravljenje s Smaragdno zelenim žarkom najdete na DVD-ju Magičnost gibanja 4.

Srečanje z Vodnikom
angelskadelavnica NM 5

Ta angelsko vodena meditacija nas popelje na kraj čudovite energije, kjer se srečamo s svojim notranjim duhovnim Vodnikom. Z njim imamo priložnost podeliti vse svoje zemeljske izkušnje, predati vso svojo bolečino in težave, ter se z njim povezati na vseh nivojih. Nanj se lahko vedno obrnemo po pomoč, ko se znajdemo na razpotju in ga prosimo za vodstvo in pomoč na naši duhovni poti. Vedno nam bo stal ob strani. Še dolgo časa po meditaciji vam bo puščal sporočila na najbolj nenavadne načine.

 

Zdravljenje Srca s Smaragdno zelenim žarkom
angelskadelavnica NM 8

Ta meditacija je vodena s strani smaragdno zelenega žarka ter angelov in zdravilcev tega žarka, z zdravilcem nadangelom Rafaelom na čelu. Pomagala vam bo odpreti in zdraviti Srce na vseh nivojih, odpuščati drugim ljudem, ki so vas prizadeli in samemu sebi. Pomaga vam odpustiti vsa negativna čustva in občutke, ki vas ovirajo na vaši duhovni poti, ter vam odpira srce do soljudi, do drugih živih bitij na Zemlji. Ljubeče pa se vaše srce povezuje tudi z Materjo Zemljo. Občutite Enost.  
Meditacijo najdete na našem DVD-ju Magičnost gibanja 4.

 

Rezanje vezi z Nadangelom Mihaelom
angelskadelavnica NM 1

Nadangel Mihael je vodja med angeli. Je na čelu angelskega zbora in bedi nad življenjskim namenom tistih, ki delajo za Luč. Njegovo poslanstvo je, da Zemljo in njene prebivalce očisti strupov, ki so povezani s strahom. Ta meditacija je namenjena vsem, ki se želijo odvezati od odnosov, ki bolijo, od ljudi, ki prizadenejo, od preteklih bolečih dogodkov in izkušenj, od sistema, v katerem se počutijo ujeti … Nadangel Mihael vam pomaga s svojim zlatim mečem presekati energijske vezi, ki vas omejujejo in blokirajo.  

 

Manifestacija Obilja
angelskadelavnica NM 3

Ko vstopamo z angeli v Tempelj Obilja, se šele zavedamo, kaj v življenju zares šteje, kaj je za vas zares obilje, kaj vam nekaj pomeni. Odvežemo se od določenih materialnih stvari, ki nas vežejo in nas omejujejo na naši duhovni poti ter od vzorcev, ki vam preprečujejo obilje. Omogoča nam, da začutimo, da smo popolnoma priskrbljeni in da nam Zemlja vedno brezpogojno daje in da prejemamo pravzaprav le vse, kar zares potrebujemo, ter nas uči hvaležnosti za darove, ki jih prejemamo.

 

Tempelj Tišine
angelskadelavnica NM 6

Je izredno globoka meditacija, kjer nas angeli v spremstvu nadangela Metatrona popeljejo v Tempelj Tišine. Tempelj, kjer se lahko očistimo vsega balasta, ki nam vsakodnevno klepeta v našemu umu, ki nas usmerja na različna pota, in ni rečeno, da so prava. Očistite svoj um, ker deluje v osnovi na naši podzavesti, to pa so vsi naši nerazrešeni strahovi in nastala negativna čustva. Šele, ko um resnično uspemo utišati, zaslišimo svoj pravi jaz, šele takrat nastane v umu čista tišina. Šele takrat smo pripravljeni.

 

Regresija – vrnitev v prejšnja življenja
angelskadelavnica NM 4

Z angeli se odpravimo na potovanje po prejšnjih življenjih z namenom, da ozavestimo, zakaj se nam določene stvari tukaj in zdaj dogajajo, kajti v tem življenju živimo predvsem zato, da se nekaj naučimo iz lekcij, ki jih prejemamo. Na nak način privabimo v svoje življenje vse, kar potrebujemo, da ozavestimo karmične odnose, jih predelamo in predamo ter se na tak način osvobodimo karmičnih vezi.

 

Zdravljenje z Nadangelom Rafaelom
angelskadelavnica NM 2

V tej meditaciji se odpravimo v spremstvu angelov do eteričnga prebivališča Nadangela Rafaela, kjer skupaj z ostalimi angeli zdravilci Nadangel Rafael zdravi naše čustveno, umsko, fizično in eterično telo. Na energijskem nivoju nam pomaga ostraniti blokade, kar se posledično sprosti tudi na fizičnem nivoju. V meditaciji prejmemo tudi navodila za skrb zase, za pomoč pri samozdravljenju, svetuje nam kar se tiče vzorcev delovanja, prehrane, obiskov v naravo, opuščanje starih navad in opravil ipd., ki ne služijo več našemu najvišjemu dobremu.

 

Vrnitev v Zlato Atlantido

angelskadelavnica NM 7To je vodena meditacija, ki vas popelje v čas Zlate Atlantide, kjer lahko podoživite pomemben del v življenju, ki ste ga živeli takrat. V spremstvu angelov in samorogov se odpravite na to izjemno potovanje.

 

Dodatne informacije in prijave:

Julijana Rakar: 040 414 460; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.