• Kategorija: Uncategorised

Moč ustvarjanja in izražanja ter energijske tehnike za grleno čakro

MG DVD 5 naslovnicaSposobnost jasnega komuniciranja v vsakdanjih odnosih ter izražanje naše ustvarjalnosti in talentov vodi skozi peti energijski center, skozi grleno čakro. Medsebojno komuniciranje, dogovarjanje, razjasnjevanje čustev, razlaga miselnih povezav, strpno argumentiranje svojih pogledov na svet in ne nazadnje tudi izražanje lastne edinstvenosti je v domeni odpiranja navzven, svetu, drugim ljudem in življenju nasploh.

Ko je človek prizemljen, zavesten lastnih notranjih procesov ter dovolj strpen in sprejemajoč do svojih napak in pomanjkljivosti, kakor tudi do drugih, se začne proces odpiranja človeka navzven. To odpiranje ni burno in revolucionarno, temveč postopno in v zavedanju odgovornosti, ki jih imamo do sebe in do sveta okoli sebe.

Pri tem si lahko pomagamo z najnovejšim DVD-jem Magičnost gibanja 5, ki vsebuje tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri. Z njimi sproščamo energijske in čustvene blokade, ki ovirajo izražanje pristnega dela nas samih in sporazumevanje z drugimi. Pomagajo nam prebuditi ustvarjalnost in kreativnost, da se lahko osvobodimo spon rutine in dolgočasja ter postanemo bolj odprti za inovativne in domiselne pristope pri življenjskih izzivih. Z njimi treniramo sposobnost koncentracije, učenje novih veščin in spretnosti pa nam gre lažje.

Tehnike na DVD-ju Magičnost gibanja 5 so nastajale z vztrajnim razvijanjem različnih sposobnosti in so, v skladu z namero grlene čakre, rezultat kreativnosti članov društva Magičnost gibanja. Predajajo jih naprej v uporabo vsem, ki želijo okrepiti področje grlene čakre in s tem aktivirati energijo izražanja, ustvarjanja, komuniciranja, koncentracije, transformacije in usmerjanja namere.

DVD Magičnost gibanja 5 vsebuje 13 različnih dihalno-gibalnih in meditacijskih tehnik za čiščenje, zdravljenje, odpiranje in polnjenje grlene čakre, skupne dolžine 71 minut. Priložen je knjižici, v kateri je natančen opis posamičnega sklopa tehnik za njihovo lažje izvajanje.

Nekaj tehnik iz DVD-ja: tehnike za prebujanje energije grlene čakre, razbijanje blokad izražanja, zbiranje energije in usmerjanje namere, združevanje energij in prebujanje ustvarjalnosti, tehnike za preboj in premik v novo smer, povezovanje z višjim jazom, zvočna meditacijaidr.

Več informacij: http://www.magicnost-gibanja.si/index.php/clanki/322-izid-novega-dvd-ja-magicnost-gibanja-5-v-maju-2018

Redne delavnice Celje

Delavnica Magičnost gibanja

Delavnica Magičnost gibanja


Vsak četrtek od 19. do 20.30 ure v Celjskem mladinskem centru, Mariborska cesta 2, Celje