• Napisal Marjana Florjan
 • Kategorija: Uncategorised

ZBIRKA 5 DVD-jev MAGIČNOST GIBANJA

AKCIJA!

ZBIRKA 5 DVD-jev MAGIČNOST GIBANJA

5 DVDji MG pahljaca splet

AKCIJSKA CENA: 39,00 EUR

(poštnina že všteta)

Cena posameznega DVD-ja v redni prodaji: 25,00 EUR

Akcija traja od 25. 10. 2018 do razprodaje zalog.

Naročila: 040 583 027 (Borut), Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

DVD-ji z energijskimi tehnikami + knjižice

5 DVD-jev s posnetki energijskih tehnik za zdravljenje in aktivacijo posamezne čakre, za samostojno delo doma, ter 5 knjižic s približno 40 stranmi, ki vsebuje navodila, natančen opis tehnik in namen njihovega izvajanja.
Zbirka DVD-jev Magičnost gibanja z energijskimi in meditacijskimi tehnikami vsebuje sklope različnih energijskih veščin (gibalno-dihalne tehnike in meditacije), ki ustrezajo zdravljenju in aktivaciji posamezne čakre. Vsakemu DVD-ju je priložena tudi knjižica z opisi tehnik in razlago o praktični, vsakodnevni uporabi duhovnega znanja, s pomočjo katerega si lahko izboljšamo zdravje, osebno počutje, razširimo zaznavo in spoznamo sebe, svojo energijo in delovanje le-te. Gre za spoznavanje osnovnih tehnik za samozdravljenje in samostojno vadbo doma.

 Za opis posameznih DVD-jev KLIKNI

 • Napisal Marjana Florjan
 • Kategorija: Uncategorised

Prijava na e-novice Društva Magičnost gibanja

Uspešno ste se prijavili na prejemanje e-novic Društva Magičnost gibanja.

S prijavo na e-novice soglašate, da Društvo Magičnost gibanja uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o dogodkih društva, knjižnih in multimedijskih novostih, informacijah o predstavitvah in ostalih informativnih materialih društva. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) lahko Društvo Magičnost gibanja obdeluje do preklica vaše privolitve.  
Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko gumba »Odjava od novic«, ki se vedno nahaja na dnu e-novic.
Društvo Magičnost gibanja se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovalo, posodilo ali prodalo tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše podatke (ime in priimek ter e-naslov) varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih obdelovalo zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

 

 • Napisal Marjana Florjan
 • Kategorija: Uncategorised

Pilates

klaraVsak torek od 19:15 do 20:30 in vsak četrtek od 9:00 do 10:15. Pilates vodi Klara Dev.

 • Napisal Maja Radej
 • Kategorija: Uncategorised

Moč ustvarjanja in izražanja ter energijske tehnike za grleno čakro

MG DVD 5 naslovnicaSposobnost jasnega komuniciranja v vsakdanjih odnosih ter izražanje naše ustvarjalnosti in talentov vodi skozi peti energijski center, skozi grleno čakro. Medsebojno komuniciranje, dogovarjanje, razjasnjevanje čustev, razlaga miselnih povezav, strpno argumentiranje svojih pogledov na svet in ne nazadnje tudi izražanje lastne edinstvenosti je v domeni odpiranja navzven, svetu, drugim ljudem in življenju nasploh.

Preberi več

 • Napisal Maja Radej
 • Kategorija: Uncategorised

Osvobodimo svoj ranjeni del in si podarimo ljubezen

Osvobodimo svoj ranjeni del in si podarimo ljubezen majaLjubezen je svobodna energija, najmočnejša sila v vesolju, energija pete dimenzije in je izredno pomembna v odnosu do sebe in do drugih. Je stanje in je del nas. Je nekaj višjega, nekaj izven običajnega zaznavanja sebe in sveta. Je čista energija srčne čakre, ki se kaže skozi nežnost, sočutje, odpuščane, sprejemanje pa tudi skozi pozornost, varnost, torej povsod, kjer prevladuje srce. V svojem jedru smo čista ljubezen. Kolikor smo jo zmožni dati sebi, kolikor jo čutimo v sebi, toliko jo lahko dajemo drugim in nič več. 

Preberi več

 • Napisal Aleš Kramer
 • Kategorija: Uncategorised

Oddaje Z namero do zavesti, srčnosti in svobode

ODDAJE: PREDSTAVITEV AVTORJEV KNJIGE

 

Cover youtube celotna SPLETNA

V februarju in marcu 2017 smo snemali serijo oddaj Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE. V vsaki oddaji vsako sredo od marca do maja predstavljamo enega od 10-ih avtorjev istoimenske knjige. Izvedeli boste, o čem smo se razpisali v knjigi in s čim se ukvarjamo, pokazali vam bomo tehnike, ki jih uzvajamo na delavnicah in zaključili s sporočilom za tiste, ki si boste oddajo tudi ogledali.

 

PRVA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode – MIA BRUNEJ

 

 

DRUGA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - ERIKA ŽLOGAR

 

 

TRETJA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - NATALIJA PAVLIN

 

 

ČETRTA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - MARJANA FLORJAN

 

  

PETA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - JERNEJ DEŽELAK

 

 

ŠESTA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - KLARA DEV 

 

 

SEDMA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - LETICIJA FORTIN

 

 

 OSMA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - AJŠA SVETLIN

 

 

DESETA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - ERIKA KRALJ

 

ODDAJE

PRVA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode – MIA BRUNEJ

V oddaji, ki jo vodi Erika Kralj, je soavtorica Mia Brunej govorila o svojem otroštvu, o ženski kodi, o tem, kako preseči lastne omejitve in očistiti svojo maternico. Pokazala nam je tudi nekaj tehnik za čiščenje spolne čakre in podala zelo koristen nasvet vsem ženskam, ki se želijo osvoboditi okov pričakovanj družbe.

 

 

DRUGA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - ERIKA ŽLOGAR

Pred vami je druga oddaja, v kateri se predstavlja še ena soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode. Njeno ime je Erika Žlogar; v knjigi je pisala o zamolčani ženski moči, v pogovoru pa nam je osvetlila pojme kot so – temni/svetli jang in jin, povedala je, zakaj smo ženske začele zanemarjati svojo notranjo modrost, kako so bile ženske v preteklosti povezane s seboj in kako spet prebuditi svojo pravo moč, se vrniti k svojemu izvoru. Pokazala pa nam je tudi tehniko za prizemljevanje in zaupala svoje načrte za prihodnost.

 

 

TRETJA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - NATALIJA PAVLIN

V oddaji je soavtorica Natalija Pavlin spregovorila o abstraktnih doživetjih, ki prebujajo duha, nam prinašajo sporočila in nas vodijo v naše lastne globine. Avtorica poudarja pomen zavedanja, da je življenje lahko čudež, če ga znamo tako videti in če opustimo umske koncepte racionaliziranja, analiziranja dogodkov v našem življenju. Predstavila pa nam je tudi tehniko priprave na sanjanje in podala nasvet, ki vam lahko pomaga pri bolj zavestnem doživljanju življenja.

 

 

ČETRTA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - MARJANA FLORJAN

Marjana Florjan je soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, ki je omenjeno knjigo tudi lektorirala. Svoj del je naslovila Skozi labirint lastne podzavesti.

V oddaji govori o tem, kako jo je življenje pripeljalo na duhovno pot, kaj vse ljudje skrivamo v lastni podzavesti, ker se bojimo izraziti svoje občutke in misli ter kako se na pravi način soočati z njimi. Izpostavila je občutek jeze – kako ga obvladati in uporabiti kot gonilno silo.  Dotaknila pa se je tudi teme o izgubljeni moči maternice in pohlepu ter pokazala tehniko za aktivacijo merkabe (energijskega svetlobnega polja).

 

 

PETA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - JERNEJ DEŽELAK

Jernej Deželak, edini moški pisec knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, je v svojem delu pisal o spoznanjih z duhovne poti.

V oddaji govori o obvladovanju jeze – kako jo pravilno usmeriti tudi v vsakdanjih situacijah, da ta ne preraste v nasilje. Veliko je povedal tudi o pomenu dinamičnih tehnik, ki nam pomagajo usmeriti jezo na pravi način. Zaupal nam je še nekaj izkušenj z mojstri iz ozadja, ki pritiskajo na naše šibke točke, in praktično prikazal eno od tehnik kung fu-ja.

 

 ŠESTA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - KLARA DEV

Soavtorica Klara Dev v knjigi Z namero do zavesti, srčnosti in svobode piše o svojih spoznanjih z duhovne poti, na katero je zelo vplival njen 7-letni sin. Svoj del v knjigi je naslovila Otrok, moj učitelj.

V oddaji razkrije, kako nas otroci preko igre učijo biti bolj sprejemajoči, potrpežljivi in odprtega srca. Obenem odpirajo tudi naše rane iz otroštva in nam pomagajo pri zdravljenju našega notranjega otroka, če mu le znamo resnično prisluhniti. Pokazala nam je tehniko za dvig energije na srčno čakro in podala nasvet staršem, ki se sprašujejo, kako izboljšati odnos s svojim otrokom in postati bolj zavesten starš..

 

SEDMA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - LETICIJA FORTIN

V tokratni oddaji se predstavlja Leticija Fortin, soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, ki je svoj del v knjigi zapisala v obliki intervjuja.

V pogovoru je med drugim govorila o tem, kaj pomeni biti povezan s svojim višjim jazom in kaj se zgodi, ko nismo povezani z njim. Opredelila je pravi pomen bojevništva, dotaknila pa se je tudi teme sužnjelastniških odnosov in kako spet začutiti enost z ljudmi in svetom okoli sebe. Pokazala nam je tehniko za prebijanje negativnih stanj (obupa, obsodb, zaspanosti, lenobe,...) in podala nasvet: »Sledite sebi!«

 

OSMA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - AJŠA SVETLIN

Ajša Svetlin, soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode je v svojem delu pisala o glasbi.

Pogovor v tokratni oddaji je tako tekel predvsem na temo glasbenega poučevanja otrok, o tem, kako nas lahko kritike že v otroštvu omejijo pri razvoju naših glasbenih sposobnosti in kako jih spet obuditi. Prikazala nam je tudi zvočno tehniko za odpuščanje in podala nasvet vsem, ki se že ukvarjajo z glasbo ali si želijo ustvarjati na glasbenem področju.

 

DESETA ODDAJA: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode - ERIKA KRALJ

Erika Kralj, ki je do sedaj pripravila in vodila vseh preteklih devet oddaj, se tokrat predstavlja kot soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode. Vprašanja ji je postavila Mia Brunej. Svoj del v knjigi pa je naslovila: O življenju, odnosih in glasbi.

V zadnji oddaji je spregovorila o tem, kako je stopila na duhovno pot, govorila je o duhovnem partnerstvu, o tem, kaj ji pomeni glasba in kako ji znanje o delu na sebi pomaga pri ustvarjanju le-te. Pokazala je tudi zvočno tehniko za srčno čakro in podala nasvet mladim ženskam, ki se iščejo v tem svetu. »Bodite to, kar ste!« je še zaključila.

 

 

 

 • Napisal Aleš Kramer
 • Kategorija: Uncategorised

Iz medijev

V nadaljevanju si lahko ogledate objave prispevkov članov društva Magičnost gibanja v različnih tiskanih medijih

 

Misteriji feb2017 knjiga

Misteriji, januar 2017

Magičnost gibanja: Večina motenj v odnosih z ljudmi je posledica preteklosti

Jana jan 2017

Jana, januar 2017

Društvo Magičnost gibanja: Če je uspelo nam, lahko tudi tebi

Celjan MGknjiga jan 2017

Celjan, januar 2017

Predstavitev knjige: Z namero do zavesti, srčnosti in svobode

Lady jernej

Lady, maj 2014

Jernej Deželak iz Društva za osebno in duhovno rast Magičnost gibanja: Šaolinske tehnike ali kung fu

Lady Marjana

Lady, marec 2014

Marjana Florjan iz Društva za osebno in duhovno rast Magičnost gibanja: Magične kretnje

Rina okt LL 2014

Rina, oktober / november 2014

Leticija in Lucjan Fortin, Društvo Magičnost gibanja: Tehnike za sproščanje napetosti

Rina Natalija jun 2014

Rina, junij / julij 2014

Natalija Pavlin, Društvo Magičnost gibanja: Spreminjanje starih navad s pomočjo energijskih tehnik

Lady Natalija jan 2014

Lady, januar 2014

Natalija Pavlin o poti vase: Gajba krompirja za osebnostno rast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Napisal Aleš Kramer
 • Kategorija: Uncategorised

Koledar 2017: Naročilo koledarja Društva Magičnostt gibanja

Koledar Magičnost gibanja 2017

 
V Društvu magičnost za leto 2017 pripravljamo koledar z energijskimi slikami in tehnikami za vsak mesec. Naj bo leto 2017 še bolj zavestno.

Redna cena koledarja: 7,00 EU. Prevzem po vseh krajih, kjer imamo delavnice.

Naročila zbiramo po telefonu: 040 822 023 ali e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Koledarje pa lahko dobite in prevzamete tudi osebno.

 
 
 • Napisal Aleš Kramer
 • Kategorija: Uncategorised

Delavnica zavestna nosečnost

nosecnicaDELAVNICA ZAVESTNA NOSEČNOST

Delavnica Zavestna nosečnost poteka:

- ob ponedeljkih ob 16.30 - 17.30 ure v prostorih društva na Kalingerjevi 7, v Ljubljani

 
KOMU SO NAMENJENE DELAVNICE

Za vse nosečnice, ki si želite v nosečnosti upoštevati vzgib oz. željo, ki se pojavi v tem obdobju - željo po iskanju miru znotraj sebe oz. iskanje globljega stika s samim seboj ter otrokom v vas.

 
OPIS VADBE IN TEHNIK

S pomočjo različnih meditacijskih in dihalnih tehnik prebudimo energijo v energijskih centrih, kar nam omogoča, da začutimo sebe, svoje občutke, ter se lažje zavedamo svojih misli.

Poleg vzpostavljanja povezave in pretočnosti pa se lahko soočamo tudi z morebitnimi strahovi in pričakovanji, ki nas ovirajo.

Ko se nosečnica zaveda in občuti samo sebe, svoje telo, se povezava z otrokom vzpostavi z nežnostjo in ljubeznijo. Tako lahko otrok sprejema občutke materinega zaupanja, umirjenosti in ljubezni.

Za vse, ki želite nosečnost začutiti in doživeti tudi z drugega, duhovnega vidika, se poglobiti vase ter spoznati:

 • da se povezava z dušico bitjeca, ki je v vas, začne že pred samim rojstvom  in ravno ta povezava vpliva tudi na celotno nosečnost, porod in kasneje starševstvo,
 • da si lahko dovolite začutiti občutke - strahove, dvome, ki se prebujajo v vas skozi nosečnost,
 • da si želite prepoznati svoje negativne vzorce delovanja, prepričanja, ki jih ne želite predajati naprej,
 • da je dušica v vašem trebuščku bitjece s svojo svetlobo, svojo energijo in svojo povezanostjo in ste mu pripravljene pomagati ohranjati to povezavo z njenim bistvom,
 • da notranja tišina in notranja moč prihajata iz občutka povezanosti s samim seboj ter sprejemanja samega sebe.

 

Več informacij:

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 031/734 266

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., 031/888 906

 

DELAVNICO VODITA

Petra Pavlin in Tia Ambrožič.

Redne delavnice Koper

Jutranja priprava na delovni dan

Jutranja priprava na delovni dan


Vsako sredo ob 6.45 – 7.45 v prostorih Društva na Župančičevi 27, Koper. Delavnico vodita Leticija in Lucjan.

Delavnica Magičnost gibanja

Delavnica Magičnost gibanja


Vsak ponedeljek ob 18.00 – 20.00 ure na Župančičevi 27, Koper. Delavnico vodita Leticija in Sonja.  

Negovanje ženske energije

Negovanje ženske energije


Vsak torek od 17.00 - 18.30 na Župančičevi 27, Koper. Delavnico vodi Leticija Fortin.

Jutranja priprava na delovni dan

Jutranja priprava na delovni dan


Vsak petek ob 8.00 – 9.00 v prostorih Društva na Župančičevi 27, Koper. Delavnico vodita Leticija in Lucjan.

Delavnica Magičnost gibanja za začetnike

Delavnica Magičnost gibanja za začetnike


Vsak petek ob 18.00 – 20.00 ure na Župančičevi 27, Koper. Delavnico vodita Leticija in Lucjan.