• Kategorija: Uncategorised

Prijava na e-novice Društva Magičnost gibanja

Uspešno ste se prijavili na prejemanje e-novic Društva Magičnost gibanja.

S prijavo na e-novice soglašate, da Društvo Magičnost gibanja uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o dogodkih društva, knjižnih in multimedijskih novostih, informacijah o predstavitvah in ostalih informativnih materialih društva. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) lahko Društvo Magičnost gibanja obdeluje do preklica vaše privolitve.  
Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko gumba »Odjava od novic«, ki se vedno nahaja na dnu e-novic.
Društvo Magičnost gibanja se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredovalo, posodilo ali prodalo tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše podatke (ime in priimek ter e-naslov) varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih obdelovalo zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

 

Redne delavnice Novo mesto

Delavnica Magičnost gibanja

Delavnica Magičnost gibanja


Vsak ponedeljek ob 18.00 – 20.00 ure v prostorih društva Magičnost gibanja, Pod Trško goro 64, Novo mesto Delavnico vodi Julijana.  

Angelsko vodene meditacije

Angelsko vodene meditacije


Potekajo občasno v sklopu rednih delavnic Magičnost gibanja ob ponedeljkih od 18.00 – 20.00 ure, Pod Trško goro 64, Novo mesto. Delavnico vodi Julijana.