Dvig posameznikov v peto dimenzijo poteka po celem svetu. V osnovi to pomeni dvig duše ali dvig zavesti. S tem neizmerno pomagamo Zemlji pri njeni osvoboditvi. Tako kot se osvobaja naš planet, tako se osvobajamo tudi mi. Za sabo puščamo stare miselne koncepte, ki nam ne služijo več, odnose, ki se morajo zaključiti, lahko tudi službe, ki jih opravljamo zaradi preživetja. Peta dimenzija od nas zahteva delovanje s srcem na vseh nivojih. To pomeni v poklicnem ali osebnem življenju. V peti dimenziji namreč ne moremo več opravljati poklica, ki ni v skladu z nami, s tem, kar resnično smo. Dvig je zelo zahteven ravno zaradi padanja vseh mask in iluzij, v katere smo ujeti kot človeštvo. V popolnosti razpada matrica tretje dimenzije. Tisti, ki bodo zmogli sprejeti resnico, se bodo lahko dvignili v peto dimenzijo, ostali pa ne. Za vse velja enako, saj gremo skozi proces skupaj, kot človeštvo. Razlika je v tem, da tisti, ki so se odločili, da gredo v peto dimenzijo, doživljajo po eni strani odkrivanje in soočanje z resnico, ki je izredno boleča, hkrati pa zelo osvobajajoča.

Spoštovati je treba vsako odločitev. Tisti, ki ne bodo zmogli prehoda, bodo odstranjeni z Zemlje, kjer bodo svoj duhovni razvoj nadaljevali na zanje primernih planetih. To ni slabo, to samo pomeni, da potrebujejo drugačne izkušnje od tistih, ki so se odločili ostati. Zemlja se v bistvu deli na tiste, ki z veliko hitrostjo zapuščajo planet, ker so se tako odločili, in tiste, ki gredo izredno pospešeno skozi proces osvobajanja našega planeta. Vse je tako kot mora biti, saj nad celotnim dogajanjem bdijo visoko razvita bitja, ki pomagajo vsakemu izmed nas na najboljši možni način, v skladu z dušno odločitvijo posameznika. Osnova je spoštovanje naših odločitev. Če se nekdo odloči, da zapusti naš planet, mu moramo to tudi dovoliti. Pomembno je, da se zavedamo pomena svoje odločitve. Če smo se odločili ostati in pomagati pri prehodu, nas čaka izredna transformacija na vseh nivojih: fizičnem, psihičnem, duševnem in telesnem. V skladu z dvigom energije se spreminja tudi naša DNK, saj se mora telo prilagoditi na višje energije. Ugotovimo lahko, da potrebujemo več počitka, mogoče nam ustreza več tišine in miru, lahko spremenimo prehrano, ker telo od nas tako zahteva, mogoče bomo morali biti več v naravi ali se bomo začeli ukvarjati s kakšnim športom. Pomembno je, da ugotovimo, kaj nam ustreza, saj je treba telo pripraviti na sprejem višjih energij. Višje energije, ki prihajajo, so izredno močne in vplivajo na človeka kot celoto. Lahko tudi zbolimo, saj gre v tem primeru za to, da se telo očisti nižjih vibracij. Pomembno je slediti procesu in delovati v dobro sebe.

V okviru dušnega načrta vsakega izmed nas so predvideni tudi dvigi duš. To pomeni, da je v načrtu zapisano, kako in na kakšen način bo potekal dvig. Dvig se mora zgoditi ob pravem času, da posameznik lahko ozavesti določene stvari. Če se prehitro dvigamo, smo v nevarnosti, saj ne bomo zmogli sprejeti tako močnih energij, kar lahko pripelje tudi do smrti. Če se prepočasi, potem ne gremo v skladu z vibracijo Zemlje. Zato se nikoli ne smemo med seboj primerjati, saj se vsak posameznik v svoji zavesti dviguje v skladu z dušnim načrtom. Za to skrbijo visoko razvita bitja, da se vsak posameznik, ki se je odločil ostati, dviguje v skladu s svojim tempom in v okviru dušnega načrta. Prav tako morajo naša fizična telesa biti močna, saj gre proces skozi telo. Priporočljivo je, da se ukvarjamo s kakšnim športom ali da smo v naravi, saj tako telo najlažje sprejme visoke energije. Za prehod Zemlje v peto dimenzijo je treba imeti močno in zdravo telo. Moč telesa ni odvisna od višine ali konstitucije, temveč od drugih dejavnikov. Predvsem je tukaj genska zasnova, pravilen način življenja, pravilno razmišljanje in dojemanje ter moč sprejeti resnico. Vse to potrebujemo, da se lahko dvignemo na višjo raven zavedanja.

Dvigi posameznikov, še posebno padci v tem življenju, so vezani na karmo iz prejšnjih življenj. To pomeni, da je že vnaprej določeno, ali se bomo v tem življenju dvignili ali bomo padli. S padcem v tem življenju je še vedno možen dvig v naslednjem utelešenju. Mogoče smo bili preveč obteženi, kar pomeni, da se bomo morali v prihodnjih inkarnacijah veliko hitreje dvigovati kot drugi. Vendar to velja samo v primeru, da smo sprejeli dušno odločitev, da ostanemo na Zemlji in pomagamo pri prehodu. Če smo se odločili, da bomo zapustili naš planet z odločitvijo, da ne gremo v peto dimenzijo, potem tudi dviga ni v prihodnjih inkarnacijah. V tem primeru se poti nadaljujejo na drugih planetih, v skladu z razvojem posameznih duš.

Dvigi, še posebno padci so točno določeni v dušnem načrtu vsakega izmed nas. Dobro je, da to vemo. Če je v posamezni inkarnaciji določeno, da bomo doživeli globok padec v temo, ga tudi bomo, čeprav se hočemo dvigniti. To ni mogoče, saj delujemo proti dušnemu načrtu v okviru višjega reda. Globok padec smo doživeli z namenom, ker gre za izkušnjo duše, ki jo ta potrebuje na svoji poti. Delovanje proti višjemu redu je zelo nevarno, saj gre za delovanje proti višji sili. Višja sila ali višji red predstavlja neverjetno energijo, ki ustvarja vse v vesolju. Če se upiramo, plavamo proti toku. Zgodilo se bo to, kar se mora, ne glede na naše odzive. Zelo priporočljivo je sprejemanje življenja takšnega, kot je, saj bomo samo na takšen način najlažje prišli skozi proces.

Aleksandra Jamnik

Komentiraj

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.