Društvo Magičnost gibanja: Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE Iz dnevnikov izkušenj

24,00

Kategorija: Product ID: 856

Opis

Zapisi iz dnevnikov izkušenj o poti prebujenja, pasteh in izzivih dela na sebi, iskanju resnice in svobode duha.

Knjiga Z namero do zavesti, srčnosti in svobode nosi vpogled v deset dnevnikov izkušenj, ki so jih zapisali člani skupine Magičnost gibanja. V njih so opisane pasti in izzivi, s katerimi se srečuje vsakdo, ki ga namera po širšem dojemanju življenja vodi skozi življenjske preizkušnje z namenom, da skozi njih raste, se preoblikuje in doživlja celovitost svojega bivanja.

Knjiga ne zahteva linearnega branja, temveč dopušča, da se bralec z vsebino dnevniških zapisov poveže na svoj način, da prisluhne svojemu lastnemu bistvu, ki ga skozi življenjske izkušnje vodi do resnice in svobode.

Vsak dnevnik je zapisan v samosvojem slogu, dinamiki in zaznavnosti posameznega pisca, ki z namero zasleduje znanje o zavestnem, srčnem in svobodnem življenju, kljub temu pa vsak zapis v sebi nosi enotnost neustavljive namere po širši sliki zavedanja življenja.

 

Pogled v vsebino

duševna otopelost – stresne situacije v službi – ovire v življenju so priložnost za rast – premik iz začaranega kroga ponavljanj – iskanje učitelja in resnice – odkrivanje osebne zgodovine – izzivi pri delu na sebi – učenje iz izkušenj – vzpostavitev povezave z lastnim bistvom – zdravilna moč glasbe – zdravljenje notranjega otroka – kaj nas učijo otroci – transformacija vcepljenih ženskih vzorcev in čustvenih travm – nič ni naključje – širša slika sebe kot duše – premik iz vloge žrtve – nenavadne življenjske izkušnje – zavestno sanjanje – srečanja s smrtjo – izražanje lastne ustvarjalnosti – obilje, ljubezen, sodelovanje – izbira je tvoja.

 

Cena: 24,00 EUR

NAROČILA

Mobilni telefon: 040 393 060
Elektronski naslov: marjana.florjan@gmail.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Društvo Magičnost gibanja: Z NAMERO DO ZAVESTI, SRČNOSTI IN SVOBODE Iz dnevnikov izkušenj”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.