Natalija Pavlin: GAJBA KROMPIRJA Utrinki s poti osebne rasti

17,00

Kategorija: Product ID: 842

Opis

To ni knjiga, ki bi reševala vaše težave. Nasprotno, pokazala vam bo še vse tiste, za katere sploh niste vedeli, da jih imate. Ampak nekje je treba začeti. Zavedanje je prvi korak.

V knjigi Natalija opisuje svoja občutja in življenjske izkušnje, ki pozornemu bralcu pokažejo odsev lastne človeškosti, odsev lastne podobe v ogledalu. S prispodobami in primerjavami s krompirčki nas povede do bistva, ki se skriva v zavedanju samega sebe. Rešitev obstaja v spuščanju starih in nepotrebnih zamer, oguljenih in zastarelih vzorcev ter spreminjanju sebe skozi proces soočanja s svojimi najglobljimi strahovi.

“Ker je življenje čudovito, ko sprevidimo, sprejmemo in opustimo naše omejujoče navade in okostenelo delovanje polno strahu. Tako imamo z vsakim dnem več in ne manj. Tako šele živimo tisto, kar smo. Lučke v temi …”

Iz popotnice Gajbi krompirja

Pred nami je ena od najbolj ostrih, najbolj poštenih in neposrednih knjig o človeku, ki je kadarkoli nastala na našem področju! Z veliko ostrino, ki pa nikjer ne preide v prazno kritiko ali celo obsojanje, se Natalija loteva teme obnašanja, razmišljanja, delovanja same sebe – in, kar velja za njo, velja za vse, saj smo vsi narejeni po istem kalupu. Skozi naporno raziskovanje sebe, tudi skozi izkušnjo dna, teme, se je uspela dvigniti na zavidljivo raven razumevanja procesov življenja, ki so, kot rečeno, univerzalni. Nihče ne odstopa od njih in vsak gre skozi njih in se trenutno nahaja na tej ali oni točki evolucije.

Natalijini krompirčki so v resnici bonbončki: sladki, grenki, kisli, zelo pekoči z zelenim čilijem, zelo močnih okusov in vseh barv, ki nikogar ne morejo pustiti neprizadetega. Tako je tudi prav, zelo prav, kajti človeštvo je bilo predolgo v temi nevednosti, in kaj lahko bolj prebudi človeka kot poštena lekcija neizkrivljene resnice? Ja, resnica boli, to smo vsi izkusili, ko se pa nanjo navadimo oziroma sprejmemo – naše življenje zasveti v novi luči. (Bono in Rina Baršek)

 

NAPOVEDNIK KNJIGE GAJBA KROMPIRJA

 

Cena: 17,00 EUR

NAROČILA:

Mobilni telefon: 031 30 45 69

Elektronska pošta: karmen.merlov@gmail.com

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Natalija Pavlin: GAJBA KROMPIRJA Utrinki s poti osebne rasti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.