Magičnost gibanja

O nas

Magičnost gibanja

Namen društva Magičnost gibanja je širjenje znanja s področja osebne rasti s pomočjo različnih energijskih gibalnih in meditacijskih tehnik. Življenje nam ponuja izzive in priložnosti za osebni razvoj, s pomočjo energijskih veščin pa lahko dodatno pripomoremo k večjemu razumevanju, zavedanju in sprejemanju tistega, kar se nam v življenju dogaja.

Pridobljeno znanje člani društva že od leta 2000 predajamo prek delavnic, vadb, tečajev, predstavitev, treningov, predavanj, člankov, knjig, videov in drugih aktivnosti.

Pri predajanju znanja uporabljamo osebni pristop do vsakega udeleženca. Pomemben del takšnega pristopa je pogovor in postopno usmerjanje posameznika pri procesu samozdravljenja in učenja energijskih tehnik. Tako je posameznik ves čas pozoren in aktiven, kar mu omogoča lastno izkušnjo z energijskimi tehnikami in doživljanji, ki jih te prinašajo. Na takšen način v skladu s svojo voljo in zastavljenimi cilji spoznava samega sebe in si odpira vrata k samostojnemu delu na sebi, k novim možnostim v življenju in željenim spremembam.

Vrednost skupine Magičnost gibanja vidimo v tem, da posamezniku na njegovi poti rasti nudi oporo, ki ni zgolj simbolična: gre za energijsko pretakanje med posamezniki, za predajo izkušenj, za povezovanje in učenje drug od drugega, za prijateljsko druženje ter za enotnost neustavljive namere po zavedanju življenja, prijateljstvu, srčnosti in svobodi.

Društvo za osebno in duhovno rast Magičnost gibanja

Cesta 4. julija 67

8270 Krško

Telefon: 040 393 060

E-pošta: info@magicnost-gibanja.si

www.magicnost-gibanja.si

Davčna številka: 29590701
Matična številka društva: 2175673000
Transakcijski račun: IBAN SI56 6100 0000 2599 947 (Delavska hranilnica d. d. Ljubljana)

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.