Peta dimenzija je polje ustvarjanja in kreiranja. Dogodke lahko kreiramo v sedanjem življenju ali pa v prihodnjih utelešenjih. Zato pravimo peti dimenziji tudi polje možnosti. Ustvarimo lahko vse: kariero, lahko si izberemo partnerja, mogoče stanovanje na morju itd. Vendar je treba biti pri določitvi želj izredno natančen. Če npr. želimo ustvariti veliko denarja, je treba navesti tudi znesek. Za nekoga je veliko sto evrov, za drugega tisoč evrov … Treba je biti čim bolj natančen pri kreiranju. Pomembno je, da se zavedamo, da ustvarjamo zase in ne za druge. Vsak sam ustvarja svojo lastno resničnost in jo tudi živi. Smo ustvarjalci svojih življenj. To pomeni, da se je treba zavedati, kaj si želimo oziroma čemu posvečamo svojo pozornost. Prav tako morajo naše želje biti v skladu z načrtom naše duše in v okviru višjega reda. Načrt duše je kreiran za vsakega posameznika z namenom duhovne rasti. Če želimo kreirati v peti dimenziji, moramo biti v stanju notranje tišine ter brezpogojnega sprejemanja. To pomeni, da se ne upiramo, ampak smo pretočni in pripravljeni na vse.

V življenju vsakega izmed nas pride do hudih padcev. Padci so pravi blagoslov za našo dušo, saj nas prisilijo, da začnemo drugače gledati na življenje in se temu tudi primerno odzivamo. Najtežje preizkušnje so največje darilo, saj se iz njih največ naučimo. Vsako neosvojeno lekcijo lahko vzamemo kot velik premik naprej v življenju, zato je pomembno, da vztrajamo in se po vsakem padcu tudi dvignemo.

Višji načrt vključuje osvoboditev Zemlje in vseh njenih prebivalcev. Ta načrt je bil kreiran že pred tisočletji, vendar se je moralo prebuditi človeštvo samo. S prebujanjem posameznikov se vzporedno dogajajo tudi njihovi dvigi. Dvig duše pomeni dvig zavesti. Za to potrebujemo moč, sposobnost videti resnico ter sposobnost sprejemanja in odpuščanja. Zavest posameznikov se širi zunaj okvirjev znanega, na dan prihajajo nova znanja in nove tehnologije, ki so posledica dviga vibracije Zemlje. Z dvigom Zemlje v peto dimenzijo se rušijo vse stare strukture: šolstvo, gospodarstvo, politika, zdravstvo. Vse se bo preoblikovalo, saj v peti dimenziji ni mogoče preživeti, če ne dvigujemo energije. So duše, ki se ne bodo zmogle dvigniti, ker so se odločile zapustiti naš planet. To je njihova svobodna odločitev, ki jo je treba spoštovati. Drugi se soočamo z vedno večjimi pritiski na naše najbolj šibke točke, da se utrdimo in gremo varno skozi proces. Energije, ki prihajajo, so izredno močne, zato je priporočljivo, da se urimo v fizični vadbi, smo veliko v naravi in se zdravo prehranjujemo. Življenje bo morda od nas zahtevalo več počitka, saj na ta način dovolimo telesu, da se regenerira od močnih energij. Ko smo uravnoteženi in spočiti, šele takrat lahko kreiramo in ustvarjamo. Vsak zase ve, kaj potrebuje v danem trenutku.

Peta dimenzija je dimenzija svobode. Vzporedno s padcem starih struktur v tretji dimenziji se gradi Novi svet, Nova Zemlja. Nekateri pravijo temu obdobju vodnarjeva doba. Bistveno pri gradnji nove dobe je delo na sebi. To pomeni vztrajno dvigovanje svoje energije, saj se s tem odpira tudi naše srce. Prevladujoče lastnosti človeka v dobi vodnarja so: empatija, iskrenost, resnica, prijateljstvo v pravem pomenu besede, solidarnost, spoštovanje. Vse te lastnosti potrebujemo ne samo, da bomo lahko preživeli v peti dimenziji, temveč da bomo opravljali svoj dušni poklic. To je lahko učitelj, medicinska sestra, zdravnik, avtomehanik, vrtnar itd. Ni pomemben naziv, temveč dušna predanost poklicu. Danes večina ljudi opravlja svoje delo zaradi preživetja. V peti dimenziji na tak način ne bomo mogli več delovati. Bistveno je oziroma bo opravljanje svojega dušnega poslanstva ali poklica. To pomeni, da bomo svoje delo opravljali s srcem, na delo bomo hodili z veseljem zaradi narave samega dela in ne zaradi denarja. Denar prihaja kot posledica našega dušnega poklica. Z dvigom vibracije Zemlje se bodo spremenili tudi poklici, saj energija ne bo več dovolila delovati na star način.

Lahko rečemo, da prihajajo resnično lepši časi, vendar se mora najprej porušiti staro, da lahko pride novo. To pomeni, da moramo biti pripravljeni na velike spremembe v svojih življenjih. Zato pravimo peti dimenziji polje možnosti, saj si ne moremo niti predstavljati, kakšne neverjetne spremembe nas čakajo. Trenutno poteka na Zemlji veliko čiščenje. Za vsakega izmed nas je poskrbljeno na najboljši možni način, da varno in učinkovito gremo skozi močno transformacijo našega planeta, seveda v skladu z dušnim načrtom vsakega izmed nas.

Aleksandra Jamnik

Komentiraj

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.