Joga predstavlja celovit pristop k negovanju telesa, uma in duha. Primerna je za vsakogar, ne glede na to, ali je cilj oblikovanje telesa, sprostitev in zmanjšanje stresa ali osebnostna rast. Na telesni ravni jogijski položaji razvijajo gibljivost, moč in vzdržljivost, z redno vadbo se izboljšata tudi telesna drža in ravnotežje. Na energijski ravni dihalne tehnike umirjajo tok misli ter nas osredotočajo na notranjo zaznavo in povezavo z intuicijo.

Na vadbi izvajamo:

  • jogijske položaje za gibljivo in močno telo,
  • dihalne tehnike za notranjo osrediščenost,
  • meditacijske tehnike za sproščanje in umirjanje uma.

Za jogo potrebujete: udobna oblačila, ležalko in odejo za zaključno meditacijo. V primeru kakršnihkoli zdravstvenih omejitev, posebnosti ali težav se pred vadbo posvetujte z vaditeljico joge.

Vadba traja 60 minut.

Posamezni obisk 12 €, mesečna – 1x tedensko 40 €, mesečna – 2x tedensko 70 €

Dodatne informacije in prijave: Karmen Merlov: 031 30 45 69; karmen.merlov@gmail.com

Lokacija v Ljubljani bo sporočena naknadno.

Vadbo joge izvaja Karmen Merlov, vaditeljica in učiteljica joge RJU300 in RYT200. Svoje znanje je v letih 2018 – 2020 nadgrajevala pri indijskem učitelju Mukeshu Wariyalu na indijskem veleposlaništvu, opravljeno pa ima tudi usposabljanje za opravljanje strokovnega dela v športu.

Karmen je urednica knjige in zvočnega DVD-ja 13 kreativnih meditacijskih tehnik za vsak dan, avtorica knjige Gajba krompirja – utrinki s poti osebne rasti ter soavtorica knjige Z namero do zavesti, srčnosti in svobode. Sodelovala je pri snemanju dveh izobraževalnih DVD-jev z energijskimi dihalnimi tehnikami, in sicer: Tehnike za odpiranje srčne čakre in Tehnike za odpiranje in sproščanje energije na grleni čakri. Izvaja skupinske in individualne delavnice energijskih, dihalnih in meditacijskih tehnik ter vadbo joge.

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.