Vzpon v peto dimenzijo je izredno zahteven in obsežen, ravno zaradi padanja iluzij. Peta dimenzija je dimenzija resnice. V njej ne more obstajati ničesar, kar temelji na lažeh, prikrivanju ali izkrivljanju resnice. Padajo vse maske, ki smo jih mi sami ali pa drugi ljudje držali v prepričanju, da je vse v redu. Pomembno je, da sami sebi priznamo resnico in jo tudi živimo. Resnica je velikokrat zelo boleča, vendar je edina, ki nas lahko osvobodi.

Največja sprememba, ki prihaja v peti dimenziji je sprememba poklica. V tretji dimenziji svoje delo pretežno opravljamo zaradi zaslužka, v peti dimenziji to ni več mogoče. V ospredje prihajajo naše naloge in dušni poklic. Vendar pa obstaja vmesni čas, v katerem se močno pripravljamo na prihajajoče spremembe. Temu obdobju lahko rečemo tudi očiščevalno obdobje, saj se naše miselno, čustveno in energijsko telo čisti starih prepričanj, ki nam ne služijo več. Prav tako se čisti fizično telo, da lahko sprejemamo višje in vedno močnejše energije. Zato je priporočljivo, da poslušamo svoje telo, saj nam ta sporoča, kaj v danem trenutku najbolj potrebujemo.

Pri dvigu v peto dimenzijo je treba uravnovesiti materialno in duhovno življenje, kar pomeni, da je pod drobnogledom naše finančno stanje. Dolgovi in vse terjatve, ki jih imamo do drugih in drugi do nas, se morajo poplačati, saj peta dimenzija ne dovoli delovanja na star način. Bistven je odnos do denarja, saj je treba te zadeve razčistiti. Lahko bi rekli: »Čisti računi, dobri prijatelji.« Pomembno je, da se tega zavedamo. Peta dimenzija je imenovana kot dimenzija obilja, vendar to ne pomeni, da imamo veliko denarja. Obilje pomeni, da je za nas poskrbljeno na najboljši možni način, da opravimo svoje naloge v skladu z dušnim načrtom vsakega izmed nas. Zato se glede tega nikoli ni dobro primerjati z drugimi, saj ne vemo, kakšno pot imajo ljudje, s katerimi smo v vsakodnevnih stikih.

Peta dimenzija zahteva od nas popolno predanost dušnemu načrtu. To pomeni, da sledimo svoji duši ne glede na odzive, ki jih prejemamo iz okolice. Hodimo po poti svoje duše, saj nas samo ta lahko pripelje v stik z božanskim. Duhovni razvoj posameznika je vezan na dušni načrt, ki se mora uresničiti v dobro vsakega izmed nas. Če je v načrtu določeno, da bomo starši, potem to tudi bomo. Če je določeno, da bomo izpolnili naloge iz višjih ravni, potem bodo tudi te izpolnjene, ne glede na to, kaj vse doživljamo v življenju. Z namenom smo izbrali določene naloge, saj se skozi te najbolj razvijamo kot duše. Dušni načrt mora biti v celoti spoštovan, za kar skrbi naše duhovno vodstvo. Vsak posameznik ima svoj dušni načrt in svoje vodnike, ki ga usmerjajo po poti naprej. To, kar je dobro za nekoga, za drugega definitivno ni. Zato je priporočljivo, da se v življenju velikokrat ustavimo, globoko zadihamo in prisluhnemo svoji duši. Včasih nam ta nežno šepeta, drugič močno kriči, če je ne slišimo. Pomembno je razumevanje zakonitosti življenja in sicer, da poslušamo sebe oziroma svojo dušo.

Z dvigom duš v peto dimenzijo se zaključuje tudi karma v tretji dimenziji. Bistveno je zavedanje, da se zadeve, ki se morajo zaključiti bodisi v osebnem ali poslovnem življenju končujejo na podlagi kozmičnega časa, ki poteka drugače kot zemeljski čas. Zaključki na podlagi kozmičnega časa so veliko bolj intenzivni in potekajo veliko hitreje, saj sovpadajo z dvigom vibracije Zemlje. To pomeni, da se karma mora zaključiti v določenem času, zato je vse izredno pospešeno. Pomembno se je zavedati, da se dogaja to, kar se mora, da se zgodbe zaključijo na pravi način za vse udeležene.   Bistveno je, da gremo skozi proces s čim manj drame, ter da skrbimo za notranje ravnotežje. Razumeti je treba, da na proces nimamo veliko vpliva, saj v ozadju delujejo višje sile v skladu s karmo, ki se mora izvršiti in v upoštevanju dušnega načrta vsakega izmed nas.

Aleksandra Jamnik

Komentiraj

MAIA MEDIA © 2021. All Rights Reserved.